IZGLEDA SJAJNO

Sandra Bagarić i ljeto provodi radno, no za obožavatelje uvijek pronađe vremena

13.08.2023 u 16:17

Bionic
Reading

Iako je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, ljeto za pjevačicu Sandru Bagarić poprilično radno, ona uvijek pronađe malo vremena kako bi se svojim vjernim fanovima javila barem jednom fotografijom

Ovoga ljeta još nismo dočekali fotografije Sandre Bagarić s mora, u opuštenom izdanju ili s plaže, no zato smo iz njezinih objava mogli zaključiti da joj je isto itekako radno.

Nastupi diljem Hrvatske za nju su dio svakodnevice, a za svako svoje pojavljivanje na pozornici Sandra pomno pazi što će i kako odjenuti.

Ovih dana nastupala je u Istri, točnije u Dvigradu, a riječ je o ruševinama srednjovjekovnog grada smještenog u Limskoj dragi blizu Kanfanara. Riječ je o važnom povijesno-arheološkom lokalitetu, a najočuvanije su ruševine posljednje faze života grada smještenog na uzvisini Moncastello.

Za nastup na tako povijesnoj ruševini Sandra Bagarić odabrala je i bijelu elegantnu haljinu na jedno rame, koja prati liniju njezinog tijela i laska njezinoj vitkoj figuri, a može se pohvaliti i dubokim rasporom na lijevoj nozi.

Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Osim fotografije na kojoj u toj haljini šalje poljupce svojim najvjernijim obožavateljima, Sandra Bagarić objavila je i drugu, na kojoj je pak u crvenoj haljini s torbicom oko struka, a mi se ne možemo odlučiti koja joj pristaje bolje.