TOTALNO CHIC

Sandra Bagarić ima novu frizuru, odlično joj pristaje

21.12.2019 u 15:08

Bionic
Reading

Domaća 45-godišnja operna pjevačica i glumica koja je ove godine obilježila veliki jubilej - četvrt stoljeća karijere u zagrebačkom kazalištu Komedija, u posljednje vrijeme se pojavljivala u javnosti sa crnom bob perikom, a sada je Sandra Bagarić pokazala kako je osvježila svoju kosu

Prošle godine u lipnju osvježila je svoju inače tamnu kosu i postala plavuša. Operetna diva smijala se tada i rekla da si izgleda kao 'izblajhana Njemica'. Sandra Bagarić od sada ima šiške, a zadovoljni su i njezini prijatelji na Facebooku gdje je promovirala svoj novi look.

Sandra je napravila takozvane 'curtain' šiške koje su jedan od hair trendova sezone i to ne samo u Hrvatskoj, a kako im naziv na engleskom otkriva, riječ je o šiškama koje izgledaju poput malih zastora.

'Danas više ulažem u tjelesnu kondiciju, kvalitetu života, slobodnog vremena, prehrambenih namirnica. Ljepota i zdravlje dolaze iznutra te pazim što unosim u sebe vizualno, slušno, rješavam se ružnih misli. Nekada sam rasipala energiju, danas je ipak znam racionalizirati'. izjavila je ranije za tportal.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić