ODLIČNO JOJ PRISTAJE

Kakva promjena, Sandra Bagarić postala plavuša

07.06.2018 u 13:06

Bionic
Reading

Operna diva, televizijska zvijezda i primadona Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija privlači poglede gdje god da se pojavi u odjevnim komadima koji na decentan način u prvi plan stavljaju njezinu zavodljivu stranu. Ovoga puta osim odličnog stajlinga svi su gledali u njezinu novu frizuru

'Već neko vrijeme, točnije dvije godine posvjetljujem kosu, a sad sam nakon boravka na moru postala apšisana plavuša. Kosa mi je skroz posvijetlila pa si sad izgledam kao izblajhana Njemica', kroz smijeh je za tportal rekla uvijek dobro raspoložena Sandra Bagarić koja se u srijedu navečer pojavila na promociji novog beauty magazina Hanza Medije, 'Appeal'. Operetna diva blistala je odjevena u crno izdanje upotpunjeno sa zlatnim D&G salonkama pred objektivima u pratnji supruga Darka Domitrovića.

Na pitanje stoji li u njezinom slučaju izreka 'plavuše se bolje zabavljaju od ostalih' kao iz topa odgovara: 'U godinama sam kad se dobro zabvaljam bez obzira na boju kose. I to sama sa sobom! Naime, bila sam četiri dana na moru, prvi put sama bez svojih dečkiju, supruga i sinova i bilo mi je odlično', pohvalila se Sandra.

  • +14
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL