OVO JOŠ NISMO VIDJELI

Samo o njoj se priča: Mirta Šurjak zbog svog sakoa i pokazivanja dekoltea postala viralni hit

26.08.2022 u 15:01

Bionic
Reading

HRT-ova sportska dopisnica iz Splita javljala se jučer u eter s terena tijekom utakmice Hajduka protiv Villarreala. Po završetku utakmice obavljala je svoj zadatak i prikupljala izjave igrača i trenera, a pritom joj je najveći problem zadavao njezin outfit

Završne riječi nakon utakmice, koja je jučer napunila Poljud, ostat će očito upamćene po novinarki Mirti Šurjak, u koju su svi gledali zbog jednog jedinog razloga.

Naime Mirta je uzimajući izjave nogometaša Hajduka, koji su sinoć doživjeli poraz, postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

Odjevena u traperice visokog struka, pripijenu bijelu majicu koja je otkrivala dubok dekolte i struk te ogrnuta crvenim kratkim sakoom, Mirta je kao i uvijek privlačila pažnju svojom pojavom.

Međutim njezine prave muke krenule su u javljanju uživo, kada je neprestano prevrtala po ovratniku sakoa i uporno pokušavala staviti svoje obline u prvi plan. Iako se nije dala smesti te je pozorno slušala i postavljala nova pitanja svojim sugovornicima, Mirta nije ostala mirna sve do kraja javljanja.

Rezultat su brojni isječci na TikToku te kadrovi koji se šire grupama na What'sAppu, a u jednom od njih skupina navijača kod kuće pred TV ekranom komentira Mirtino otvaranje sakoa i oduševljeno uzvikuje svaki put kada pokaže dekolte.