BUJNA DALMATINKA

Ona ne može proći nezapaženo: Mirta Šurjak je u Španjolskoj zbog Hajdukove utakmice, javila se sa zanimljivog mjesta, a ima i upečatljivu kreaciju

19.08.2022 u 09:10

Bionic
Reading

Sportska novinarka i HRT-ova voditeljica prije nekoliko dana stigla je na praćenje susreta između Hajduka i Villarreala, a odmah se pohvalila da je ondje pozirajući u pripijenu ružičastu midi haljinu koja je naglasila njezinu figuru i dekolte koju su svi komentirali. Osim poslovnih aktivnosti stigla je vidjeti i još neke 'destinacije' koje se nije smjelo propustiti

'U najvećem akvariju Europe. El mayor acuario de Europa', opisala je Mirta Šurjak fotografiju koju je objavila na Instagramu na kojoj pozira ispred samog kompleksa ali i ispred jednog od akvarija.

Dobro raspoložena novinarka za tu je prigodu nabacila efektni šareni kombinezon s dubokim prorezom na dekolteu i širokim nogavicama, a preko ramena je nabacila YSL kožnu torbicu. 'Zmaj od žene si', 'Ljepotica splitska', 'Lutka s naslovne strane', poručuju joj pratitelji.

Podsjetimo, Mirta je i ove godine vodila program tradicionalne 307. Sinjske alke na kojoj je slavio slavodobitnik Frano Ivković. Za to se odlučila na modnu reciklažu budući da je na utrku stigla u svijetloplavoj haljini splitskog modnog brenda Arileo koju je na sebi već imala prije tri godine na teniskom turniru u Bolu.

  • +9
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX