prizor topline i ljubavi

Samo nekoliko dana nakon poroda supruga Frane Lasića pokazala njihovog nasljednika, ali i zavidnu figuru

16.12.2020 u 14:36

Bionic
Reading

Vijest da je poznati hrvatski glumac i glazbenik s beogradskom likovnom umjetnicom Milenom Lasić u 65. godini postao otac, u trenu se proširila regijom. Ona je danas svijetu odlučila pokazati njihovog sinčića čije ime još nije poznato

S osmijehom i zaljubljenog pogleda Milena Lasić je pozirala s dječakom noseći ga u naručju. Bez prevelikih opisa to je prva fotografija koju je lijepa Beograđanka objavila na svom Instagram profilu. Odmah su počele pljuštati brojne poruke i čestitke sa svih strana, a mnogi su primijetili i jedan divan detalja na dječaku - njegovu bujnu, tamnu kosu.

Milena je rodila u GAK Narodni front putem carskog reza, a sretne vijesti o trudnoći objavila je početkom rujna na Instagramu kada je pozirala s trudničkim trbuščićem.

Podsjetimo, dubrovački šarmer i njegova 30 godina mlađa karizmatična supruga zajedno su od 2013. godine, a vezu su ozakonili brakom prije pet godina. Podsjetimo, glumcu i glazbeniku ovo je četvrti brak, a sinčić koji je stigao na svijet - četvrto dijete.

  • +7
Frano Lasić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL