SLATKO IŠČEKIVANJE

Mlađahna supruga Frane Lasića blista u sedmom mjesecu trudnoće

17.09.2020 u 08:26

Bionic
Reading

Beogradska likovna umjetnica, 33-godišnja Milena Lasić u sedmom je mjesecu trudnoće te sa suprugom Franom Lasićem očekuje prinovu. Drugo stanje za ovu je zgodnu brinetu naprosto idilično te u njemu blista kao nikada do sad

Kako se doznalo prije nekoliko dana, naš glumac i glazbenik Frano Lasić očekuje još jedno dijete. Njegova 30-godina mlađa supruga Milena Lasić podarit će mu sina.

Zgodna beogradska likovna umjetnica, koja ljubi poznatog zavodnika već osam godina, a u braku su od 2015, u trudnoći naprosto blista.

Pokazuje nam to svakom svojom novom objavom na Instagramu, gdje joj brojni fanovi poručuju da nikad nije bila ljepša, te da trudnoća na nju djeluje sjajno. Svoje lijepo lice i prepoznatljivu kovrčavu kosu stavlja u prvi plan, a više ne skriva ni trudnički trbuščić.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#goodnight 🌃🌠

Objavu dijeli Milena Lasić (@milena.lasic)

Javila se svim svojim pratiteljima iz stana u Beogradu, a pritom je i sama kazala koliko se promijenila otkako je trudna, napisavši: 'Nekada mi je četvrtak bio omiljeni dan za izlazak, a sada čaša cijeđene kod kuće i na spavanje'.

Inače, Lasiću, koji je oduvijek bio poznat kao veliki šarmer, ovo je četvrti brak, ali i četvrto dijete. S prvom suprugom Majom Nikšić ima 33-godišnjeg sina Janka, nakon toga je tek 21 dan izdržao u braku s Beograđankom Ljiljanom, da bi se potom 1993. vjenčao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik te dobio kćer Linu i sina Luku.

Međutim, 65-godišnji Lasić ne krije da je u zgodnoj Mileni pronašao sve za čime je do sada tragao. U jednom intervjuu kazao je: 'Pronašao sam osobu koja mi odgovara u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je velika sreća. Ako bi trebalo opisati ljubav, onda bi to bilo ovo što se meni dogodilo.'