TRUDNOĆU DRŽALI U TAJNOSTI

Stiže prinova: Frano Lasić i 30 godina mlađa Milena u slatkom su iščekivanju

08.09.2020 u 09:23

Bionic
Reading

U braku su već pet godina, a sada će njihova mala obitelj biti potpuna. Kako je otkrila sama umjetnica Milena Lasić na Instagramu, njezin trudnički trbuščić već je poveći, a kako donose srpski mediji, beba stiže za oko dva mjeseca

65-godišnji Frano Lasić i 30 godina mlađa beogradska umjetnica Milena za dva mjeseca dobit će prvo zajedničko dijete. Kako je otkrio srpski magazin Blic, a potvrdila fotografijom na Instagramu i buduća mama, Milena Lasić u sedmom je mjesecu trudnoće.

Par je u vezi osam godina, a ozakonili su je 2015. godine u Beogradu, u kojem Frano i Milena većinu vremena i žive. Lasiću, koji je oduvijek bio poznat kao veliki zavodnik, ovo je četvrti brak, ali i četvrto dijete.

S prvom suprugom Majom Nikšić ima 33-godišnjeg sina Janka, nakon toga je tek 21 dan izdržao u braku s Beograđankom Ljiljanom, da bi se potom 1993. vjenčao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik te dobio kćer Linu i sina Luku.

Milena i Frano Lasić Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

'Bez žena nema svijeta, sve se u životu, na ovaj ili na onaj način, vrti oko žena i treba ih poštovati. Sretno sam oženjen Beograđankom, slikaricom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je velika sreća. Ako bi trebalo opisati ljubav, onda bi to bilo ovo što se meni dogodilo', ispričao je svojedobno Lasić u intervjuu za srpski Blic.