POVRATAK U PROŠLOST

'Sada si puno zgodniji': Aleksandar Stanković sve je iznenadio fotografijom iz tinejdžerskih dana na kojoj izgleda posve drukčije

13.01.2023 u 18:47

Bionic
Reading

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije 'Nedjeljom u 2' svojim je brojnim obožavateljima priredio pravo iznenađenje

Vremeplov u djetinjstvo ili tinejdžerske dane uvijek su zanimljivi, a sad je simpatično iznenađenje svojim pratiteljima na društvenim mrežama priredio i Aleksandar Stanković.

Aco je na svom Facebook profilu objavio fotografiju koja datira iz davne 1985. na kojoj je urednik i voditelj HRT-ove popularne emisije gotovo neprepoznatljiv i s kosom.

Aleksandar je te godine upisivao srednju školu i izgledao je posve drukčije.

'Upis u srednju školu 1985. godine, tuga jedna', napisao je Stanković.

HRT-ov urednik i voditelj je tada imao dužu kovrčavu kosu dok sad njeguje sasvim drukčiu frizuru te je godinama vjeran izbrijanoj frizuri što je vremenom postao njegov zaštitni znak.

Dakako, komentari su pljuštali na sve strane.

'Interesantno je kako svi oni koji su u mladosti imali prekrasnu kosu poslije oćelave', 'S takvom si frizurom došao na HRT', 'Izgledaš kao Jasenko Houra', 'Bolja je ona iz vremena faxa', 'Sada si puno zgodniji'...

Inače, ove nedjelje u Stankovićevoj emisiji gostuju varaždinski glumac Jan Kerekeš, inače frontmen metal benda Cold Snap.

Svog je gosta najavio sljedećim riječima: 'Vjernik i prema priznanju jednog političara 'trećerazredni glumac' Jan Kerekeš gost nam je u nedjelju', a kao i obično komentara nije nedostajalo.

Inače, nedavno je na službenoj stranici Kerekesh Teatra objavljena fotografija muškaraca koji kleče pored lonca gulaša te je uz fotografiju pisalo: 'Muškarci klečali na Trgu Sv. Vinograda i molili da gulaš uspije. Da nije ni preretki ni preveč šarf. Žene danas ne trebaju kuhati, nosimo im gulaš jer ih volimo takve kakve jesu. Puno pusa od Kerekesh Teatra i prijatelja'.

Jan Kerekeš i njegov otac Ljubomir koji stoje iza Kerekesh Teatra otkrili su i da su zbog te objave počeli dobivati otvorene prijetnje.