pitanje očinstva

Princ Harry konačno se oglasio o šuškanjima da zapravo nije kraljevske krvi

13.01.2023 u 16:02

Bionic
Reading

U životu princa Harryja svakako se može reći da je obilježen raznim skandalima. Počevši od majčinih ljubavnih afera, tragičnog gubitka majke, preko avantura na tulumima i konzumiranja droga pa sve do trenutka njegovog začeća. Harryjev život intrigira mnoge, a njegova riđa kosa i nevjerojatna sličnost jednom Dianinom ljubavniku nameće pitanje je li uopće sin kralja Charlesa III

Ujedinjenim Kraljevstvom, ali i cijelim svijetom već godinama kruže priče o mogućim očevima princa Harryja. Kraljevska obitelj vrlo je privatna kada treba pričati o obiteljskim problemima i stvarima koje se događaju unutar četiri zida palače, no princ Harry, baš poput njegove majke, odlučio je promijeniti tradiciju i javnost upoznati sa svime što bi voljeli znati o najpoznatijoj britanskoj obitelji. Otkrio je razne obiteljske tajne, ali dotaknuo se i pitanja koje zanima baš sve - tko je Harryjev otac?

Desetljećima se nagađalo da je bivši ljubavnik princeze Diane, James Hewitt, pravi otac 38-godišnjeg princa.

Mnogi misle da su bračna neslaganja Diane i Charlesa rezultirala i njezinom nevjerom pa vjeruju da je Harry izvanbračno dijete, unatoč činjenici da je Harry rođen 1984. godine, a romansa para navodno je započela tri godine nakon, točnije 1987. U prilog Hewittu kao ocu princa Harryja ide izgled - obojica su riđokosi.

  • +3
James Hewitt Izvor: Profimedia / Autor: Ken McKay / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Jedan od uzroka ove glasine bila je riđa kosa Hewitta, ali drugi uzrok bio je sadizam. Čitatelji tabloida bili su oduševljeni idejom da mlađe dijete princa Charlesa nije zapravo dijete princa Charlesa. Iz nekog razloga nisu se mogli zasititi te 'šale'. Možda su se bolje osjećali u svojim životima jer je život mladog princa bio smiješan', napisao je Harry u djelu jasno dajući dojam da su ga takve priče pogađale kao dječaka.

Nagađanja o Harryjevom ocu navodno su posebno nasmijavala britanskog kralja Charlesa III. 'Tata je volio pričati priče, a ovo je bila jedna od najboljih u njegovom repertoaru', napisao je u memoarima Harry te dodao da se Charles znao šaliti: 'Tko zna jesam li ja stvarno princ od Walesa? Tko zna jesam li uopće tvoj pravi otac? Možda je tvoj pravi otac u Broadmooru, dragi dječače!'

Iako možda ne liči na Charlesa III, jedan poznati fotograf pokazao je naslovnicu pariškog časopisa na Instagramu te otkrio na koga liči Harry.

Na fotografiji je Princ Philip snimljen na kraljevskim zarukama kada je imao 36 godina, a mnogi su primijetili nevjerojatnu sličnost djeda i unuka. 'Uz njihove jednake svijetloplave oči, crvene brade i vragolaste osmijehe, ne može se poreći obiteljska sličnost između dva člana kraljevskih obitelji', zaključili su na Instagramu.

  • +3
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia