VELIKA USPOMENA

Princ Harry pokazao spornu ogrlicu i otkrio zašto mu je toliko važna

13.01.2023 u 14:52

Bionic
Reading

Princ Harry donio je popravljenu ogrlicu u emisiju 'The Late Show' i opisao kako je došlo do njenog puknuća prilikom svađe s Williamom te što znače njeni simboli

U kontroverznom gostovanju u emisiji 'The Late Show' kod Stephena Colberta, princ Harry govorio je o raznim temama, a veliki naglasak stavio je na odnos s bratom.

Britanska javnost ostala je šokirana njegovim opisom svađe koja se dogodila 2019. godine kada je princ William fizički nasrnuo na njega. Povod je bila njegova veza s Meghan, a jedna od posljedica napada bila je potrgana ogrlica koju je 38-godišnji princ donio u emisiju.

'Uhvatio me za ovratnik i potrgao mi ogrlicu. Srušio me na pod. Pao sam na pseću zdjelu za vodu koja je pukla pod mojim tijelom. Otrgnuti komadići zabili su mi se u leđa', napisao je princ Harry u svojim memoarima i dodao:

'Ostao sam ležati neko vrijeme u potpunom šoku. Onda sam ustao i rekao mu da izađe iz kuće.'

Stephen Colbert, 58-godišnji voditelj emisije, upitao je Harryja što se dogodilo s ogrlicom, na što ju je princ izvukao ispod košulje i objasnio njeno značenje.

  • +9
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

'Ogrlica je ovdje, popravljena. Na njoj imam simbole otkucaja srca svoje djece, to je bio dar od Meghan. Također, na njoj je i simbol tigrovog oka koji mi je napravio prijatelj iz Bocvane.'

Čini se kako je ova ogrlica uistinu od posebnog značenja za princa Harryja obzirom da nosi simbole njegove djece, trogodišnjeg Archieja Harrisona i 19-mjesečne kćeri Lilibet Diane.

Osim njih, simbol iz Bocvane ima romantično značenje jer se radi o zemlji u koju su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa otputovali na svom trećem spoju 2016. godine.