SKROZ NOVA OSOBA

Izgubila je 45 kilograma pa se pojavila na malim ekranima: Mnogima je trebalo neko vrijeme da prepoznaju Adele

23.10.2020 u 13:35

Bionic
Reading

Otkako je izgubila više od 45 kilograma britanska pjevačica Adele ne prestaje šokirati javnost svojim nevjerojatnim izgledom. Nekad punašna glazbenica snažnog glasa, danas je nepreponatljiva. Pojavila se u ulozi voditeljice i sve ostavila bez teksta

Prvo javno pojavljivanje pjevačice Adele otkako je napravila iskorak i potpuno promijenila svoj način života, što je rezultiralo transformacijom u fizičkom smislu, mnogi su jedva čekali.

Nakon mutnih i fotografija iz daljine na društvenim mrežama, Adele se pojavila na malim ekranima, u ulozi voditeljice showa ‘Saturday Night Live’ televizijske kuće NBC.

Nije dugo trebalo da zbog svog izgleda postane tema broj jedan. Britanska pjevačica svjetski poznatog i moćnog glasa, čije hitove poput ‘Someone like you’ ili ‘When we were young’ znaju milijuni, danas izgleda mnogo drugačije nego na početku svoje karijere.

Prije nekoliko mjeseci intenzivno je počela raditi na poboljšanju svog zdravstvenog stanja, koje je očito bilo ugroženo zbog kilograma. Zato je prionula na posao i uz pomoć strogog režima, kontrole stručnjaka i uz veliku volju skinula nevjerojatnih 45 kilograma.

Nova, vitka figura 32-godišnje glazbenice potpuno je izbezumila gledatelje, koji je u prvi tren nisu ni prepoznali. Osim stasa, Adele je izdrfinirala svoj stil koji je sada malo mladenačkiji, a promijenila je i prepoznatljivu bob frizuru.

Sada nosi duge plave uvojke, a zbog zaštitne maske i nešto jače sminke na očima mnogima je trebalo neko vrijeme da shvate kako na malim ekranima zapravo gledaju popularnu pjevačicu.

Adele Izvor: Profimedia / Autor: NBC/ SNL / Ferrari / Profimedia