NASMIJALA SVE NA INSTAGRAMU

Ryan Reynolds okušao se kao frizer i obojao kosu Blake Lively, ona duhovito poručila: ‘Pa kome je potrebna kosa?’

29.04.2020 u 11:14

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju 32-godišnja glumica otkrila je kako je, zbog karantene, bila prisiljena na bojanje kose kod kuće, zbog čega joj je njezin frizer poslao sve potrebno, a njegovu ulogu preuzeo je njezin slavni suprug, holivudski zavodnik Ryan Reynolds

Ono na što rijetke žene diljem svijeta pristaju, odlučila je isprobati holivudska glumica Blake Lively, koja je svoju dugu plavu kosu odlučila prepustiti u ruke novog frizera - svog 43-godišnjeg supruga Ryana Reynoldsa.

Budući da zbog karantene u kojoj se i sama našla nije u mogućnosti otići kod svoje frizerke Rone O'Connor, ista joj je poslala sve potrebno za bojanje njezine kose, a 32-godišnja glumica time se pohvalila na svom Instagram Storyju.

Tamo je poslala i poruku svom frizeru, napisavši: 'Činjenica da vjeruješ da će Ryan Reynolds ovo napraviti kako spada brine me. Pitam se jesi li normalna? No, kome treba kosa uopće?!'

Kako je na kraju sve ispalo i je li Ryan Reynolds obavio svoj zadatak kako spada, nije poznato, budući da se nakon toga Blake Lively nije pokazala.

Inače, Blake Lively i Ryan Reynolds u sretnom su braku od 2012. godine i imaju zajedno tri kćeri - James, Inez, dok osmomjesečnoj djevojčici javnost još uvijek ne zna ime. Kako je Reynolds već otkrio, zbog samoizolacije su se organizirali za školovanje kod kuće, a budući da imaju i vrt, s djecom uče i o vrtlarstvu.