SLATKE MUKE

Blake Lively: 'Tko god kaže da je isto imati dvoje ili troje djece, laže. To je ludo i nije lako'

31.01.2020 u 06:59

Bionic
Reading

Američka glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Tračerica' nedavno je treći put postala majka. Život s troje male djece pretvorio se u pravi kaos i Blake Lively ne krije to da teško manevrira između poslovnih i obiteljskih obveza

Možda djeluje kao da holivudske ljepotice lako podnose majčinske obveze, da su im na raspolaganju brojne dadilje, pomoćnice i osoblje koje im olakšava životni tempo. No Blake Lively i njezin suprug Ryan Reynolds, s kojim je u braku već sedam godina, žive sasvim jednostavnim načinom života.

Zbog toga je Blake u prvom intervjuu nakon trećeg poroda bez okolišanja opisala kako trenutno izgleda njezin život.

'Sva naša djeca su jako mala i još uvijek trebaju brigu. Dobiti treće dijete bio je blagoslov, ali trenutno je naš život u kaosu. Ljudi su nam govorili da će sve biti isto ako ne i lakše, ali moram priznati da je jako teško. Ludo je. Imamo toliko djece, brojčano nas je baš puno. Oni koji tvrde da je jednako odgajati dvoje i troje djece nemaju toliko djece i na znaju kako je to. Ludilo', rekla je zatim 32-godišnjakinja te dodala: 'Imamo osjećaj kao da smo s dvoje skočili na 3000 djece.'

Zvijezda novog filma 'The Rhythm Section', koji je snimila prije nego je ostala trudna, a koji je nedavno imao premijeru, tijekom trudnoće je uzela zasluženu pauzu od glume i javnih događanja. Lively se punih osam mjeseci posvetila samo sebi, djeci, suprugu i nije dolazila na crveni tepih, revije, premijere i ostala glamurozna događanja.

Prvi put nakon što je u rujnu dočekala treću kćerkicu, kojoj ona i suprug još ne žele otkriti ime u javnosti, Lively se prije nekoliko dana pojavila dotjerana na crvenom tepihu i sve zadivila.

Osim novorođene kćerkice, Reynolds i lijepa glumica imaju četverogodišnju kćer James i trogodišnju Inez.

  • +3
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia