BABY BOOM

Rujan pun beba: Mnogi slavni roditelji u proteklih nekoliko tjedana dočekali su svoje mališane

30.09.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Godina koju ćemo pamtiti po korona krizi za neke je ispunjena i mnogim radosnim vijestima. Nakon višemjesečnih iščekivanja brojna su slavna lica u naručje primila svoje bebice. Evo tko je sve proteklih tjedana postao roditelj

Sam kraj kolovoza bio je izuzetno uzbudljiv, napet ali i sretan za pjevačicu Katy Perry koja je napokon dočekala svoje prvo dijete. Na svijet je donijela djevojčicu kojoj su ona i partner Orlando Bloom dali ime Daisy Dove.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Posted @withregram • @unicef Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

Objavu dijeli KATY PERRY (@katyperry)

‘Ispunjeni smo nevjerojatnom količinom ljubavi, sretni smo što je sve prošlo dobro i što se rodila zdrava djevojčica’, potvrdili su brzo nakon poroda poznati zaručnici. Nekoliko dana kasnije Američka pop pjevačica otvoreno je pokazala kako izgleda žensko tijelo nakon trudnoće i poroda, a bez obzira na sve naglasila je da uživa u prvim danima majčinstva uz svoju mezimicu.

Potom je 11. rujna rodila glumica Leighton Meester, zvijezda serije ‘Tračerica’. Ona je pak dobila drugo dijete, sa suprugom Adamom Brodyjem. Poznata 33-godišnja glumica i sedam godina stariji glumac neko vrijeme izbivali su iz javnosti i tajili da će njihova obitelj postati bogatija za jednog člana, a onda Leighton više nije uspjela sakriti trudnički trbuščić. Slavni roditelji i dalje su vrlo tajnoviti te se ne zna ni spol ni ime njihove druge bebice.

Samo dan kasnije čestitke su počele pristizati na adresu nogometaša Edina Džeke. Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih nogometaša, pohvalio se dolaskom prinove. Njegova supruga Amra rodila je djevojčicu kojoj su dali ime Dalia. Edin i Amra, koji su u braku šest godina, već imaju četverogodišnju djevojčicu Unu i dvogodišnjeg dječaka Danija, a Amra je majka i 17-godišnje Sofije koju ima iz prvog braka.

Slavilo se ovih dana i u obitelji voditeljice Marijane Batinić. Poznata Splićanka rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici svoje drugo dijete, a nakon nekoliko dana otišla kući zajedno sa svojom drugom kćerkicom. Prinovi se iznimno veselio suprug Matej Pašalić, ali i petogodišnja kćer Ena.

Voditeljica je potom putem društvenih mreža otkrila da se njezina druga kćerkica zove Roza.

‘Stigla nam je Roza i obojala ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla!’, poručila je tada.

U potpunoj je tajnosti, bez ikakvih naznaka trudnoće, prije nekoliko dana rodila bogatašica Tamara Ecclestone. Slavna britanska nasljednica još je u lipnju boravila u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku no nitko nije ni naslutio da je u drugom stanju.

Daily Mail je sredinom rujna otkrio da je kći bivšeg vlasnika Formule 1 dobila drugo dijete. Inače, sa suprugom Jayem Rutlandom, 35-godišnja Tamara već ima petogodišnju Sophiju, a novu prinovu u obitelji nazvali su Serena.

‘Roda’ je ovih dana stigla i na vrata mladog para Zyana Malika i Gigi Hadid. Glazbenik i manekenka su dobili svoje prvo dijete, točnije djevojčicu kojoj još uvijek ne žele otkriti ime.

'Naša curica stigla je na svijet protekli vikend i već nam je potpuno promijenila cijeli svijet. Ispunjeni smo nevjerojatnom količinom ljubavi’, pohvalio se uzbuđeni novopečeni otac Malik, dok je njegova odabranica objavila emotivnu fotografiju bebine ruke.

Pred sam kraj rujna prinovu su dobili i Milica i Ivan Todorić, koji su tri godine nakon rođenja sina Vida dobili djevojčicu, koju su nazvali Aria. Sretnu vijest potvrdila je na svom Instagram Storyju i teta Iva Todorić, koja je objavila fotografiju na kojoj se tek vide ruka njezinog najmlađeg brata Ivana i malena ručica od Arije.

Punih mjesec dana Joaquin Phoenix i njegova zaručnica Rooney Mara krili su od javnosti sretnu vijest da su postali roditelji malenog dječaka, a vjerojatno bi tako i ostalo da o svemu nije progovorio režiser Victor Kossakovsky, s kojim je Phoenix radio kao izvršni producent na filmu 'Gunda'. Osim što je otkrio da je Rooney Mara rodila, javnosti je otkrio i njegovo ime, koje je par dao u čast Phoenixovog nikada prežaljenog i prerano umrlog brata Rivera Phoenixa.

Holivudska glumica Amanda Seyfried i njezin 44-godišnji suprug Thomas Sadoski nakon trogodišnje kćerkice dobili su i sina. Da je uopće trudna, 34-godišnja glumica tajila je od javnosti, stoga je, malo je reći, objava na Instagram profilima INARA i War Child USA iznenadila sve.

'Otkako se prije tri godine rodila naša kćerkica, naša predanost da pomognemo nevinoj djeci koja su brutalno pogođena sukobima i ratom bila je pokretačka snaga u našim životima. S rođenjem našeg sina rad INARA i War Childa postala je naša zvijezda vodilja', stoji ispod fotografije malenog dječaka s dudom u ustima, dok ga majka nježno drži za ručicu.