NAKON SLATKOG IŠČEKIVANJA

Njihovi najsretniji dani: Katy Perry i Orlando Bloom dočekali svoje prvo dijete

27.08.2020 u 09:08

Bionic
Reading

Pjevačica Katy Perry i njezin zaručnik, glumac Orlando Bloom postali su roditelji. Slavna Amerikanka rodila je u srijedu zdravu djevojčicu, a evo kako su je roditelji odlučili nazvati

Nakon devet mjeseci slatkog iščekivanja popularna pjevačica Katy Perry na svijet je donijela svoje prvo dijete. Stigla je Daisy Dove, djevojčica koja je istinski ispunila glazbenicu i njezina zaručnika Orlanda Blooma.

‘Ispunjeni smo nevjerojatnom količinom ljubavi, sretni smo što je sve prošlo dobro i što se rodila zdrava djevojčica’, potvrdili su poznati zaručnici.

35-godišnja pjevačica, kojoj je ovo prvo dijete, te njezin 43-godišnji odabranik potom su objavili emotivnu fotografiju iz rodilišta. Na njoj u rukama drže malenu ruku svoje bebice.

Podsjetimo, Perry i Bloom zaručili su se na Valentinovo 2019., a zbog situacije s koronom dva su puta morali otkazati vjenčanje.

‘U 2020. više ništa ne možeš planirati jer se planovi obično otkažu. No, sada smo koncentrirani samo na dolazak naše bebe i to nam je najbitnije’, rekli su tada za strane medije.

Poznato je između ostalog da je Katy već odabrala krsnu kumu za svoju djevojčicu, a tu je ulogu vrlo rado prihvatila glumica Jennifer Aniston.

Orlando i Katty upoznali su se prije četiri godine na jednom od holivudskih tuluma i bila je to ljubav na prvi pogled. Međutim narednih godina nekoliko su puta prekidali, a onda 2018. konačno shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Bloom je prije toga bio tri godine u braku s manekenkom Mirandom Kerr, s kojom ima sina, a Perry je bila dvije godine u braku s komičarem Russellom Brandom.