NE SRAMI SE

Samo pet dana nakon poroda slavna pjevačica pokazala je kako izgleda u donjem rublju

31.08.2020 u 17:03

Bionic
Reading

Američka pop pjevačica Katy Perry prije nekoliko je dana na svijet donijela svoje prvo dijete. Nakon što su medijima potvrdili dolazak prinove, ona i partner Orlando Bloom posvetili su se svojoj tek rođenoj djevojčici. Sada je novopečena mama pokazala kako točno izgleda nakon poroda i što se sve promijenilo u njezinu životu

Svaka novopečena mama zna da je dolazak prinove neopisivo iskustvo ali i događaj koji preokrene cijeli vaš svijet. Obveze i prioriteti preko noći se promjene, a traga ostaje i na ženskom tijelu koje podnosi devetomjesečnu promjenu i porod.

Sve to trenutno proživljava pjevačica Katy Perry koja je očito odlučila biti vrlo transparentna sa svime pred svojim fanovima. Pokazala je kako točno prolaze njezini prvi dani s kćerkicom Daisy Dove te kako izgleda žensko tijelo pet dana nakon poroda.

Novopečena mama pozirala je za mnogobrojne Instagram pratitelje u svojoj luksuzno opremljenoj kupaonici, a na sebi je pritom imala samo donje rublje.

Poseban grudnjak namijenjen dojiljama te gaćice visokog struka sa steznikom. Pritom se našalila kako su joj za šminku i frizuru zaslužni iz kozmetičkog salona zvanog 'umor'. Američka glazbenica dala je time jasno do znanja da majčinska uloga nije ni malo laka, ali kako je objasnila u objavi za medije zajedno sa suprugom, veseli se svemu što je pred njom.

Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia