SRETNE VIJESTI

Slavlje u obitelji poznate voditeljice: Marijana Batinić rodila je drugo dijete

18.09.2020 u 09:08

Bionic
Reading

Voditeljica Marijana Batinić nakon slatkog devetomjesečnog iščekivanja, na svijet je donijela svoje drugo dijete, a prinovi su se najviše razveselili njezin suprug Matej Pašalić i kćerkica Ena

Kako doznaje magazin Story, voditeljica Marijana Batinić rodila je drugu djevojčicu. Bebu je donijela na svijet u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Drugoj kćerkici jako su se razveselili suprug Matej Pašalić i petogodišnja kćer Ena, koja će navodno i odlučiti o imenu svoje sestrice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💗

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Posljednjih tjedana poznata Splićanka javljala se redovito putem Instagrama svojim praiteljima i otvoreno govorila kroz što prolazi. Hormonalne promjene, potreba da uredi dom za novu bebu uglavnom su je okupirali zadnjih dana.

'Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala…', rekla je jednom prilikom Batinić te jasno dala do znanja da je sretna što je zasnovala obitelj s dugogodišnjim suprugom.

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011., a u braku od 2015. godine, kada im se i rodila kći Ena.