u austinu

Romantičan izlazak princa Harryja i Meghan Markle na posebno mjesto

08.03.2024 u 15:14

Bionic
Reading

Iako su neki tvrdili kako je brak Harryja i Meghan u problemima, čini se da par nema problema u pronalaženju malo romantike u svakodnevici. Zajedno su posjetili mjesto na koje su odlazili kao mladi par podsjetivši se kako su izgledali njihovi počeci

U svom su dokumentarcu Meghan Markle i princ Harry ispričali vlastitu ljubavnu priču koja neopisivo sliči na neki filmski scenarij u kojem sasvim obična djevojka upozna šarmantnog princa. Doduše, princ Harry toliko je poznat da je nemoguće ne prepoznati ga pa je Meghan dobro znala s kim se upušta u vezu, a sada su posjetili mjesto koje ih podsjeća na 2016. kad je njihova ljubav započela.

Četvrtak navečer par je proveo u restoranu u koji su izašli na jedan od svojih prvih spojeva.

U Soho House Austin u Teksasu pojavili su se dobro raspoloženi, a izvori za People otkrivaju kako nisu zahtijevali nikakav poseban tretman.

'Bili su sretni i odličnog raspoloženja. Harry je bio vrlo živahan tijekom cijele večere. Bili su vrlo tihi i činilo se da su sretni što su okruženi optimističnim vibracijama na živahnom mjestu', rekao je izvor komentirajući njihovu večeru za stolom u kutu u privatnom klubu za članove.

Dvoje djece i mnogo turbulentnih trenutaka nakon, par se prisjetio svog prvog spoja u Soho Houseu u Londonu, a spoj je opisao i Harry u svojim memoarima: 'Crvenih obraza, napuhana, znojna, s pola sata zakašnjenja, otrčao sam u restoran, u tihu prostoriju, i zatekao je kako sjedi u malom prostoru na niskoj baršunastoj sofi ispred niskog stolića', napisao je Harry u 'Spare'.

tako chic

Fantastičan niz Meghan Markle: Teško je odlučiti koji chic stajling joj bolje pristaje

Pogledaj galeriju