NIŠTA OD POMIRBE

Princ William ne odgovara na Harryjeve pozive, a odbio je i susret

07.03.2024 u 15:25

Bionic
Reading

I dok odnos kralja Charlesa i princa Harryja kreće uzlaznom putanjom, Harryjev odnos sa starijim bratom ne ide na bolje. Prije dolaska u London, Harry je htio isplanirati susret s Williamom, no druga strana nije bila zainteresirana

Sve je više dokaza da za princa Williama više nema šanse za druženje s Harryjem, a sada je isplivala i nova vijest koja to itekako potvrđuje. Princu Williamu dosta je negative koju je njegov mlađi brat unio u obitelj, a želju da se vrate dobri odnosi ne planira mu ispuniti.

Kako doznaje People, prije nedavnog dolaska u London Harry je kontaktirao Williama, no on mu se nije odazvao.

'Sve je to zbog Williamove želje da zaštiti instituciju monarhije, za koju smatra da se Harryju ne može vjerovati. Mislim da William nikada neće pristati na ponovni prijem Harryja u obitelj osim ako se jasno ne ispriča i krene naprijed', rekao je poznavatelj situacije u kraljevskoj obitelji.

Navodno da Harry nije skrivao svoju želju za pomirenjem i izrazio je želju za susretom, no William nije imao iste planove jer mu je u fokusu trenutno zdravlje oca, ali i supruge koja se oporavlja od operacije abdomena.

SA CAMILLOM NA MISI

Kralj Charles III prvi puta u javnosti nakon još jednog Harryjevog istupa

Pogledaj galeriju

'Bilo bi normalno otići vidjeti svoju šogoricu koja je imala ozbiljnu operaciju i također vidjeti svoju nećakinju i nećake. Ali to nije normalno. To je užasno tužno', komentirao je jedan izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Harry je na dolazak u London potrošio više od 10 sati, no tek je pola sata proveo s ocem. I to isključivo i samo s ocem jer je izrazito nagasio da kraljicu Camillu ne želi susresti. Tijekom njegova posjeta, Camilla je bila u svojim sobama izbjegavajući susret s Harryjem koji je nikad nije prihvatio.

'Obitelji su komplicirane. Oni su možda ugledna obitelj, ali još uvijek imaju puno istih problema kao i svi ostali', zaključio je jedan insajder.

male nježnosti

U inat glasinama: Nježni zagrljaji i šaputanja u javnosti princa Harryja i Meghan Markle

Pogledaj galeriju