mnogi špekuliraju

Princ William se oglasio o teorijama zavjere o Kate Middleton

06.03.2024 u 23:41

Bionic
Reading

Nakon što je Kate Middleton podvrgnuta operaciji abdomena te se od Božića nije pojavljivala u javnosti, krenule su kružiti teorije o tome zašto je još nismo vidjeli...

Kate Middleton zadnji put vidjeli smo na Božić u Sandrighamu, a tek nekoliko dana kasnije princeza je zaprimljena u bolnicu na unaprijed zakazanu operaciju abdomena. Otada je Middleton na strogom oporavku, a navodno će se vratiti tek iza Uskrsa.

Je li neka plastična operacija pošla krivo? Je li u komi? Pokušavaju li je klonirati? Ili je možda samo riječ o lošim šiškama... Sve su to pretpostavke korisnika društvenih mreža koji već danima nagađaju zašto se Kate Middleton ne pojavljuje bar na neki način.

Prije nekoliko dana Kate je viđena na suvozačkom sjedalu automobila svoje majke, no njezino je lice bilo prekriveno sunčanim naočalama...

Kako bi ušutkao zabrinute korisnike društvenih mreža, ali i one koji u cijeloj situaciji vide nepresušan izvor komičnih fora, princ William odlučio je prekinuti šutnju te se preko glasnogovornika oglasio omalovaživši teorije zavjere koje kolaju internetom.

'Usredotočen je na svoj rad, a ne na društvene mreže', prenijeli su strani mediji izjavu glasnogovornika.

O stanju Kate Middleton oglasila se i Kensingtonska palača oštrom izjavom kako su jasno rekli kada se može očekivati princezin povratak, no iz nekog razloga mnogi sumnjaju da je stanje Kate Middleton gore od onog što kraljevska obitelj pušta u javnost.

neki ih ne vole

Kate Middleton u efektnom stajlingu prigrlila hit cipele sezone - obožavane balerinke

Pogledaj galeriju