MINI SLAVLJE

Rođendansko iznenađenje: Evo što su sudionici 'Plesa sa zvijezdama' pripremili Janku Popoviću Volariću

15.03.2019 u 10:37

Bionic
Reading

Glumac Janko Popović Volarić prihvatio je voditeljski posao u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama' te ćemo po prvi puta u toj ulozi gledati ove nedjelje. Budući da sada najviše vremena provodi na snimanjima s novom ekipom, tamo je proslavio i rođendan

Šarolika i vesela ekipa nove sezone 'Plesa sa zvijezdama', emisije koja kreće ove nedjelje na Novoj TV pripremila je svom voditelju, Janku Popoviću Volariću malo iznenađenje za rođendan.

Putem Instagram profila plesna skupina slavnom je glumcu čestitala 39. rođendan, a na set su mu donijeli rođendansku tortu. Pritom su pokazali koliko su svi skupa složni i koliko uživaju na ponekad dugim i napornim snimanjima i probama.

U plesu ove godine sudjeluje jedanaest parova, a mediji su ekskluzivno prije nekoliko dana imali prilike zaviriti na set showa.

  • +29
Predstavljeni parovi za novu sezonu showa Ples sa zvijezdama Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Zavidnu plesnu spretnost pokazali su Ana Vučak Veljača uz partnera Marija Ožbolta, Slavko Sobin s Gabrielom Pilić, Marko Grubnić uz Elu Vuković te Damir Kedžo s Helenom Janjušević. U plesne cipele ušla je i fitnes trenerica Viktorija Đonlić Rađa, koja će plesati s Markom Mrkićem, glumica Ecija Ojdanić s Markom Šapinom, stand-up komičar Ivan Šarić uz Paulu Jeričević, Nives Celzijus s Mateom Cvenićem, Josipa Pavičić Bernardini s Damirom Horvatinčićem, Sonja Kovač uz Gordana Vogleša i novinar Davor Garić s Valentinom Walme.