EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Janko Popović Volarić ljubi 11 godina mlađu novinarku

22.05.2018 u 18:11

Bionic
Reading

Povezivali su ga s mnogim djevojakama nakon razvoda s kolegicom Jelenom Veljačom, no posljednjih je godina glumac Janko Popović Volarić krio svoj ljubavni život kao zmija noge. Ipak, tportal doznaje kako 38-godišnji glumac ponovno ljubi, i to 11 godina mlađu novinarku N1 televizije, Mateu Dominiković

Nakon što se 2012. godine razveo od Jelene Veljače, glumca su te iste godine mediji povezivali s nekoliko djevojaka. Mediji su 2015. godine pisali i o navodnoj vezi sa srbijanskom kolegicom Tijanom Pečenčić s kojom je glumio u dramskoj seriji 'Kud puklo da puklo'.

No čini se kako je zagrebački glumac, kojeg trenutno gledamo u seriji Nove TV 'Čista ljubav', pronašao novu ljubav. Tportal doznaje kako je glumac već neko vrijeme u vezi s 27-godišnjom novinarkom N1 televizije Mateom Dominiković.

Matea je prije rada na televiziji N1 kratko radila iza kamera na RTL televiziji, a poznata je i po nastupu u glazbenom showu 'The Voice', na kojem se nije uspjela plasirati dalje od prve emisije. Tony Cetinski tada joj je rekao kako mu je žao što ju nije vidio jer bi ju sigurno uzeo u svoj tim.

Matea Dominiković - Can't Be Love Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Lijepa novinarka iz Otrića, sela pokraj Ploča, nedavno je diplomirala na visokom učilištu VERN u Zagrebu, a proslavi povodom stečene diplome prisustvovao je i Janko, koji je već upoznao i Mateinu obitelj.

Iako samozatajni glumac još uvijek na društvenim mrežama nije podijelio fotografiju s novom djevojkom, fotografija na Matejinom Instagramu dala je naslutiti kako je par zajedno. Nakon što je objavila obiteljsku fotografiju s proslave promocije, na kojoj se vidi i Janko, Matea je dan kasnije na Insta Storyju objavila selfie sa svojim odabranikom.

Tportal je stupio u kontakt s Mateom koja je kratko potvrdila naše slutnje. 'Da, istina je, u vezi smo. Naša veza je još uvijek svježa i nismo željeli javno govoriti o njoj', izjavila je lijepa novinarka.

  • +20
Janko Popović Volarić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL