ZAJEDNO NA PREMIJERI

Kopija svog oca: Janko Popović Volarić sa sinom u večernjem izlasku

14.02.2019 u 12:42

Bionic
Reading

Glumac je inače prilično samozatajan oko svog privatnog života, no nikad nije skrivao da se ponosi svojim nasljednikom. Janko Popović Volarić ponovo je poveo 20-godišnjeg sina Davida u večernji izlazak i to na premijeru filma 'Mali' u kino Europa

Janko Popović-Volarić otac postao s 18 godina i na tu svoju ulogu iznimno je ponosan. Svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa sinom Davidom. U tandemu ih se često u kinu i kazalištu, ali i na koncertima. Sinoć su skupa uživali na premijeri filma Antonia Nuića 'Mali'.

Janko Popović Volarić glasi za jednog od naših najzgodnijih glumaca, stoga nije čudno što je isti šarm naslijedio i njegov David koji nije krenuo očevim stopama. Naime, umjesto glume, njega više zanima glazba. Glumac narijetko ističe da je ponosan na sina što je izrastao u finu i poštenu osobu.

DOBITNIK velike ZLATNE ARENE

Gužva u kinu 'Europa': Tko je sve bio na zagrebačkoj premijeri filma 'Mali'

Pogledaj galeriju

Sretni tata ranije se nije odolio pohvaliti se sinom i njihovim zajedničkim izlaskom na koncert Urbana&4, pa je uz fotografiju s koncerta dodao i komentar: 'Sin me već debelo prerastao, pa bilo je i vrijeme da odemo zajedno na Urbana. Od petnaeste sam dosta radovno na njihovim koncertima, a David je noćas uspješno zaražen. Urban&4 su svaki put sve bolji i bolji!'. Tada su mnogi komentirali kako izgledaju 'ko braća, a ne ko sin i ćaća'.

  • +20
Janko Popović Volarić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL