SPAS KADA ZAGUSTI

Robert Knjaz izbjegao gužvu baš poput Maje Šuput, no on je za razliku od pjevačice imao opravdan razlog

21.06.2019 u 20:14

Bionic
Reading

Televizijski voditelj, autor, redatelj i glumac Robert Knjaz, koji svoju publiku redovito zabavlja sportskim pričama na svom YouTube kanalu KnjazTV, nedavno je doživio lakšu ozljedu noge, unatoč kojoj je morao stići na avion. Svoj je privremeni hendikep vrlo vješto iskoristio da izbjegne gužve u zračnoj luci Franjo Tuđman te se prije svih ostalih ukrca u avion

Sjećate li se trika kojim se Maja Šuput poslužila ne bi li izbjegla čekanje u redu prije ukrcaja na avion? Dolaskom u istanbulsku zračnu luku Ataturk u kolovozu prošle godine pjevačica je shvatila da ne želi čekati red u kilometarskoj koloni ne bi li se ukrcala u avion pa je osoblju priredila malu spačku.

Maja je osoblju rekla kako je boli noga, ne bi li je oni potom sjeli u invalidska kolica i odvezli na početak reda.

'Moraš se snać u životu. Samo kažeš da si uganula nogu i preskočiš red od 500 ljudi', stoji u Majinom komentaru fotografija na kojima ju osoblje istanbulske zračne luke Ataturk, poput kraljice, vozi u kolicima preskačući ogromne redove ljudi, rekla je tada pjevačica u urnebesnom videu koji je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Isti privilegirani tretman imao je i voditelj Robert Knjaz, no on je za to, za razliku od Maje, imao opravdan razlog. Knjaz je u zračnoj luci Franjo Tuđman čekao svoj let u loungeu, a ljubazno osoblje ga je, uvidjevši steznik na njegovoj nozi, posjelo u invalidska kolica te ga iz loungea prevezlo do aviona, baš kao što je to za Maju učinilo osoblje u Istanbulu.

'Nema predaje. Hvala ljubaznoj ekipi na aerodromu', napisao je Knjaz uz fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu.

  • +3
Robert Knjaz Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT promo