NIKAD NE MIRUJE

Robert Knjaz u novoj životnoj avanturi: Zabavlja fanove duhovitim objavama

Robert Knjaz

Robert Knjaz

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Voditelj, redatelj i autor najgledanijih televizijskih emisija nedavno je boravio u Americi gdje je snimao festival blizanaca, a sad je Robert Knjaz svoje fanove na Instagramu, na kojem je aktivan od svibnja, počastio fotografijama s još jednog putovanja

Nakon zasluženog odmora na Silbi omiljeni tvorac najgledanijih televizijskih formata vratio se obavezama. Robert Knjaz ove jeseni gledatelje će zabavljati s novom poslasticom, emisijom 'Najveće svjetske fešte' u kojoj će kroz osam epizoda prikazati što neke velike fešte govore o zemlji i kraju u kojima se održavaju te zašto uopće postoje. Originalne putopisne, vizualno i sadržajno atraktivne priče će pokazati brojne strane zemlje, njihove kulture i ljude.

U svojim najnovijim objavama na Instagramu je pokazao dijelić avanture u Novoj Gvineji.

Robert Knjaz posjetio je Kings day u Amsterdamu, utrku s bikovima u Pamploni, festival blizanaca Twins days, Oktoberfest, Festival čokolade, festival posvećen Danu mrtvih i mrtvima Dia Muertos te Tomatinu.

'Najveći je izazov producirati emisiju u postavljenim rokovima, često nerealnim. S druge strane financije za emisiju dobiješ prije i na početku snimanja te veliki dio tek poslije završetka produkcije. A period između, koji kod nas traje godinu dana, snađi se sam, pa osim kreativnog dijela, moram još biti menadžer te negdje posuditi novac da bih financirao putovanja, ekipu, sugovornike te završio serijal. Dosta je to bizarna situacija, ali to su ljepote vanjske produkcije', izjavio je u razgovoru za tportal na pitanje što mu predstavlja najveći izazov a što stres u poslu.

Nedavno je otvorio svoj 'KnjazTV' Youtube kanal na kojem se mogu pregledavati sve emisije koje je do sada snimao poput 'Mjenjačnice', 'Svlačionice', 'U paklu Portugala' i mnoge druge.

  • +5
  • +2

Robert Knjaz

Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!