BEBE REXA I DUA LIPA SE PRIKLJUČILE

Rita Ora stigla u Albaniju da pomogne stradalima u potresu

29.11.2019 u 22:06

Bionic
Reading

Pjevačica je obećala pomoći obiteljima koje su u utorak pogođene u snažnom potresu u Albaniji. I Bebe Rexa te Dua Lipa, čiji su roditelji albanskog porijekla, odlučile su financijski pomoći stradalima te su pozvale pratitelje na društvenim mrežama da daju svoj doprinos

Rita Ora je otputovala u Albaniju odakle je objavila fotografije iz Tirane te jednu od obitelji kojoj će pomoći da obnovi kuću. 'Predlažem da, oni koji to mogu, pronađu neku obitelj, humanitarnu organizaciju ili neki drugi način kako bi pomogli obnovu kuća žrtava katastrofe. Prva obitelj koju sam ja izabrala je Sala', otkrila je pjevačica.

'Kao i uvijek, svi smo se ujedinili i tražimo najbolje načine da pomognemo pogođenim porodicama, djeci koja su izgubila roditelje, roditeljima koji su ostali bez djece, kao i prijateljima koji traže jedini druge i koji žele biti s onima koje vole', napisala je Dua Lipa na Instagramu. Navela je da će raditi sa albanskim modnim dizajnerima na projektu, a prihod od njega bit će namijenjen žrtvama potresa.

Dokazali smo da možemo biti snažni u trenucima poput ovog i iz njih izaći kao nacija braće i sestara, poručila je. Pjevačica kojoj su 24 godine, rođena je u Londonu, a kao tinejdžerka je provela četiri godine na Kosovu.

Bebe Rexa se obratila za pomoć i svim svojim Instagram pratiteljima te je otvorila GoFundMe račun za potrebite.

'Uzeti ću slobodno dva dana, premda sam na turneji s Jonas Brothersima, odletjeti u Tiranu i ljudima osobno predati hranu i vodu, stoga jamčim da će vaš novac otići u prave ruke', rekla je između ostalog Bebe Rexa u videu koji je objavila na svom Instagram profilu.