ZGODNA BRINETA

Rijetko je viđamo, ali kada se pojavi, Monika Kravić sve oduševi

17.09.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica Monika Kravić posljednjih godina rijetko se pojavljuje u javnosti. Zato svaki put kada se pokaže oduševi svojom ljepotom i zaraznim osmijehom

Kada se prije petnaestak godina pojavila na malim ekranima kao 21-godišnjakinja, Monika Kravić sve je osvojila svojom ljepotom i pozitivnom energijom.

Nedugo nakon toga udala se za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, i povukla se iz svijeta medija. Postala je majka i potpuno se posvetila odgoju dvojice dječaka, Josipa i Jakova. Nažalost, prije dvije godine Monika se razvela od Mamića i tada je malo promijenila svoje životne navike.

Monika Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Počela je malo više izlaziti s poznatim prijateljicama, koje su se na društvenim mrežama hvalile njezinim fotografijama. Tako je protekli vikend stigla na rođendansko slavlje drage prijateljice, a ono je potrajalo do dugo u noć uz živu muziku i razne delicije.

Lijepa Monika za slavlje se posebno dotjerala, a pripreme su počele nekoliko sati prije u frizerskom salonu.

Svoju gustu kovrčavu kosu Kravić teško može ukrotiti sama, pa se rado prepušta u ruke profesionalcima. Ovoga puta odlučila je zadržati prirodni volumen kose i zatražila divlji, dramatični look. Zgodna brineta oduševila je fanove svojim izgledom te su je hvalili u komentarima.