ZVIJEZDA REVIJE

Nikad nije izgledala bolje: Lijepa Monika Kravić zablistala u bijelom

30.05.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Poput mnogobrojnih poznatih Hrvatica, bivša televizijska voditeljica Monika Kravić odlučila je podržati rad domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović na spektakularnoj, petoj samostalnoj reviji održanoj u zagrebačkom Atelijeru Meštrović

Iako se rijetko viđa na javnim događanjima, Monika je u prvim redovima revije Aleksandre Dojčinović uspjela posebno modno zablistati.

  • +66
Poznati na reviji Aleksandre Dojčinović u Meštrovićevom ateljeu Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Svoju skladnu liniju naglasila je bijelom suknjom olovka kroja, a ženstveno izdanje dodatno je istaknula bodijem s čipkastim detaljima i prozirnom košuljom prugasta uzorka koju je nosila ležerno svezanu oko struka.

Cjelokupno izdanje stvoreno za uživanje u Leilou reviji iz prvih redova, Monika je zaokružila parom srebrnih cipela u špic i detaljem decentne ogrlice s privjeskom potkove, dok je prepoznatljivu frizuru gustih kovrči ovaj put predstavila u laganoj, valovitoj formi.

  • +22
Održana peta samostalna revija dizajnerice Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Krajem 2016. godine Monika je imala čast biti zaštitno lice kolekcije Aleksandre Dojčinović, a za RTL je o tome i progovorila, kao i o manjku kilograma. 'U ulozi modela osjećam se fenomenalno, kao i svaka žena što bi se osjećala, a u Aleksandrinim kreacijama još i bolje. Čak bih htjela imati kilogram-dva više, ali ne uspijeva mi. Mislim da je to manje-više genetika, iako mislim da su Josip i Jakov pridonijeli mojoj vitkoj liniji - aktivni oni, aktivna ja'.

Nekadašnja televizijska voditeljica posljednjih godina u potpunosti se posvetila majčinstvu nakon razvoda od Marija Mamića, a da joj život podalje od svjetla reflektora itekako godi, dokazala je besprijekornim izgledom na reviji brenda Leilou za koju se tradicionalno tražila ulaznica više.

  • +3
Monika Kravić Izvor: Cropix / Autor: Nina Djurdjevic / CROPIX