IMA NOVI POSAO

Nakon skoro 10 godina pauze, Monika Kravić vratila se u medije

06.06.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Svoju karijeru započela je kao vrlo mlada voditeljica na Novoj TV, a onda se nakon udaje za Marija Mamića, Monika Kravić povukla iz svijeta medija. No, izgleda da je ponovno došlo vrijeme da se vrati svojoj velikoj ljubavi - novinarstvu

Monika Kravić popularnost je stekla natjecanjem u showu 'Story SuperNova' kada je Nova TV tražila voditelje za svoj program. Priliku je te davne 2003. dobila i tada 21-godišnja Monika Kravić koja je vodila emisiju 'Red Carpet'.

No, nakon što se 2008. udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, Monika se povlači iz svijeta medija i sve je rjeđe viđamo na televiziji.

Iste godine kada se i udala, rodila je sina Josipa, a onda 2012. Jakova. Potpuno se posvetila obiteljskom životu i majčinstvu.

  • +3
Monika Kravić Izvor: Cropix / Autor: Nina Djurdjevic / CROPIX

Prije dvije godine Monika i Mario su se rastali, a lijepu brinetu od tada smo sve češće mogli vidjeti na javnim događanjima u društvu poznatih prijateljica.

Sada je čini se došlo vrijeme i da se ponovno posveti karijeri, a kako donosi Dnevnik.hr Kravić se i ovoga puta bacila u novinarske vode. Navode kako su iz povjerljivog izvora doznali da Monika Kravić već nekoliko mjeseci radi na Narodnom radiju i to u programskom odjelu gdje sudjeluje u kreiranju sadržaja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube