PROMOCIJA JE VAŽNA

Razvod mu više nije ni na pameti: Kevin Costner fokusiran je samo na jednu stvar

19.05.2023 u 08:18

Bionic
Reading

Iako se isprva 'sekirao' što je njegova supruga Christine Baumgartner podnijela papire za razvod, čini se kako je sve to daleko iza Kevina Costnera koji sada razmišlja samo o jednom - kako što bolje promovirati svoj novi filmski projekt

Kevin Costner bacio se na promociju svog novog filmskog projekta, ne mareći što je upravo njegov zgusnut raspored bio razlog zbog kojeg je Christine Baumgartner nakon 18 godina braka odlučila predati papire za razvod.

'Duboko smo u produkciji filma Horizon i, moram vam reći, dugo nisam osjećao ovako nešto za neki film, još otkako sam snimao 'Ples sa vukovima'', napisao je na svom Instagram profilu zvijezda hit serije 'Yellowstone' i pored toga stavio fotografiju redateljskog stolca na kojem piše - Horizon.

Podsjetimo, javnost, ali i Kevina Costnera iznenadio je 2. svibnja potez njegove supruge Christine Baumgartner kako nakon 18 godina braka i troje djece ostavlja holivudskog glumca.

'Kevina je iznenadio Christinin potez, on očito ne želi razvod i želi da mu se vrati', rekao je tada izvor blizak glumcu za Page Six.

  • +4
Kevin Costner i Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

No, Christine očito nema namjere se vratiti Costneru. Kap koja je prelila čašu njegov je prenatrpan raspored. Ona je silno željela da se on napokon posveti njoj i djeci - sinovima Caydenu (16) i Hayesu (14) i kćerki Grace (12) - no on jednostavno nije shvaćao koliko je ona nesretna zbog svega toga.