Christine Baumgartner

Koliko će supruga Kevina Costnera 'zaraditi' od rastave braka?

05.05.2023 u 12:02

Bionic
Reading

Kevina Costnera čeka još jedan mukotrpan proces rastave braka! Njegova je supruga nakon 18 godina podnijela papire za rastavu braka, no čini se da novac nije u pitanju. Par je potpisao predbračni ugovor, a i Baumgartner ne traži uzdržavanje već samo zajedničko skrbništvo nad djecom

Kevin Costner svakako je jedan od najistaknutijih holivudskih glumaca trenutno. Osim filmovima, glumac je aktivan i u serijama te je nedavno nagrađen za svoju ulogu u seriji 'Yellowstone'. Ipak, oko serije je bilo nekoliko manjih skandala jer glumac za svoj dio traži pozamašnu svotu, koja će možda otići u ruke njegove (uskoro bivše) supruge Christine Baumgartner.

Nakon 18 godina braka u kojem su sagradili pravu obiteljsku idilu, Christine Baumgartner podnijela je papire za razvod. Stvar je posebno zanimljiva jer glumac tvrdi da taj potez nije očekivao, a ni razlozi mu još uvijek nisu poznati. Dok ona tvrdi da je riječ o nepremostivim razlikama, neki nagađaju da je moguća i prevara.

Ipak, ovo nije prvi put da glumac prolazi kroz proces rastave braka.

U danima kada je glumac još tražio svoje mjesto pod holivudskim suncem, uz njega je bila Cindy Silva. Brak glumca u usponu i Snjeguljice iz Disneylanda trajao je čak 16 godina, a svemu su kumovale prevare Costnera čija je slava rasla iz dana u dan. Izvanbračne afere, poput one s Halle Berry, presudile su njihovom braku, a još tada se pisalo da je glumac isplatio bivšoj supruzi 80 milijuna dolara.

  • +3
Halle Berry Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

U međuvremenu je ljubio mnoge žene, većinom najveće ljepotice iz svijeta poznatih iz slavnih, a onda je krajem devedesetih upoznao Christine Baumgartner, no čini se da ni ova ljubav nije vječna te da ljepotica ima priliku iz braka išetati s pozamašnom svotom.

  • +4
Kevin Costner i Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

S obzirom na veliki ugled i karijeru u kojoj je snimio brojne uspješne filmske naslove, glumac ima pravo bogatstvo.

Tijekom 1990-ih Costner je postao jedna od najbolje plaćenih zvijezda u Hollywoodu kada je za ulogu u Vodenom svijetu dobio 14 milijuna dolara. Godine 2022. glumac je postao najbolje plaćeni glumac na TV-u kada je njegova plaća dosegla 1,5 milijuna dolara po epizodi, a cjelokupna vrijednost procjenjuje se na oko 250 milijuna dolara.

Njegovo bogatstvo raste i danas jer glumac trenutno zarađuje 1,5 milijuna dolara po epizodi svoje hit serije Yellowstone.

Dragulj u kruni Costnerovog imovinskog carstva nedvojbeno je njegovo prostrano, raskošno imanje na plaži u Kaliforniji, a čija se vrijednost procjenjuje na 145 milijuna dolara.

IZA SEBE IMA BOGATU KARIJERU

[FOTO] Kevin Costner slavi 68. rođendan: Pogledajte kako se miljenik Hollywooda mijenjao tijekom godina

Pogledaj galeriju

Primarno prebivalište obitelji bilo je u Venturi u Kaliforniji, 30 milja južno od Santa Barbare. To je dodatak imanju od 160 hektara koje Costner posjeduje u Aspenu, gdje se par vjenčao 2004. Online podaci pokazuju da Costner ima niz drugih ulaganja u nekretnine, uključujući stanove u Los Angelesu.

Par je potpisao predbračni ugovor pa je pitanje koliko novčane koristi ima Christine.

Priča se da Baumgartner neće podnijeti zahtjev za uzdržavanje supružnika unatoč neto bogatstvu njezina supruga od 250 milijuna dolara, no oboje traže zajedništvo skrbništvo nad njihovo troje djece.