CHRISTINE BAUMGARTNER

Je li ovo pravi razlog zašto se supruga Kevina Costnera odlučila na razvod?

09.05.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Javnost i dalje ne prestaje brujati o razvodu Christine Baumgartner i Kevina Costnera, a sada su se neki američki mediji raspisali o razlozima istog, okrivljujući za sve holivudsku zvijezdu

Nakon što je prošlog tjedna šokirala javnost, ali i dosadašnjeg supruga Kevina Costnera, predavši papire za razvod, javnost ne prestaje raspravljati o razlozima zbog kojih se Christine Baumgartner nakon 18 godina braka odlučila razvesti.

Nije trebalo dugo da se američkim medijima jave 'dobro upućeni izvori', bliski obitelji, koji su poželjeli s javnosti podijeliti svoja saznanja. Među tim informacijama najčešće se spominje ona da je Christine zapravo bila iznimno nesretna jer je njezin suprug na prvo mjesto, umjesto nje i djece, stavio posao. Njegov raspored snimanja prepun je, zbog čega su najviše patili upravo oni.

'Christine je htjela da čim više vremena kao obitelj provedu u njihovom domu u Santa Barbari. No, tijekom snimanja Kevin nije puno s njima. Njegovo odsustvo njoj pada najteže', otkrio je izvor za People.

  • +4
Kevin Costner i Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Iako je, tvrdi isti izvor, glumac znao da mu je supruga nesretna, nastavio je i dalje sa svojim opsesivnim radom režirajući, producirajući i glumeći u svom novom projektu 'Horizon'.

Drugi izvori pak tvrde kako je Costnerova karijera povremeno 'imala prednost nad njegovim privatnim životom i obitelji'.

'Kevin nije bio kod kuće duže vrijeme i to sve zbog snimanja. Puno mu je oduzelo snimanje 'Yellowstonea', ali i drugih projekata. On se predao tome', rekao je izvor i dodao kako je vrlo vjerojatno uspjeh koji je Costner s ovom hit serijom ponovno doživio, kao i uzbuđenje zbog novih projekata, odvratilo njegovu pozornost od obitelji i više nego što je toga bio svjestan.