18 godina braka

Kevin Costner se oglasio o rastavi braka, a tvrdi da nije varao

04.05.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Nakon 18 godina braka i troje djece čini se da je još jedan brak dočekao svoj kraj. Supruga Kevina Costnera podnijela je papire za rastavu braka, što je izazvalo čuđenje popularnog glumca koji tvrdi da taj potez nije očekivao

Za magazin People potvrđeno da je 49-godišnja Christine Baumgartner podnijela papire za razvod od Kevina Costnera, a svi ljubitelji showbusinessa sada šuškaju o razlozima. Neki tvrde da je u pitanju prevara, drugi tvrde da je riječ o prevelikim karakternim razlikama, no istinu najbolje zna donedavno sretan bračni par. Kevin Costner navodno je zapanjen te užasnut.

Iako je prvi brak zvijezde završio razvodom vrijednim 80 milijuna dolara usred vrtloga optužbi o njegovoj sklonosti prevari, jedan je dugogodišnji prijatelj prkosno stao je u njegovu obranu i rekao kako uopće nije bilo problema s varanjem.

'Kevin je bio jako iznenađen Christineinim postupkom, on očito ne želi razvod i uzeo bi je natrag', rekao je prijatelj koji tvrdi da Costner voli svoju suprugu i troje djece, sinove Caydena i Hayesa te najmlađu kći Grace.

Par je posljednji put viđen zajedno u ožujku, točnije na dodjeli Oscara. Nasmiješeni su pozirali pred kamerama, a nitko tada nije ni slutio da će samo nekoliko tjedana biti potrebno da Christine preda papire za rastavu braka.

  • +4
Kevin Costner i Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Ona je već skinula svoj vjenčani prsten te jasno dala do znanja da je ovom braku odzvonilo.

'Iskušenja su prilično jaka i vani je gladan svijet koji čeka da padneš. Dakle, ne možete čak ni petljati bez da platite veliku cijenu. Pokušavam voditi svoj život s određenom dozom dostojanstva i diskrecije, ali brak je težak, težak posao', rekao je jednom prilikom glumac. Međutim, predstavnik Costnera također je demantirao za Page Six bilo kakve tvrdnje o varanju.

U svojoj je prijavi Baumgartner tražila zajedničko skrbništvo nad njihovo troje djece, a nije tražila ni novčanu potporu jer su navodno potpisali predbračni ugovor kako bi se zaštitilo Costnerovo bogatstvo procijenjeno na 250 milijuna dolara.

IZA SEBE IMA BOGATU KARIJERU

[FOTO] Kevin Costner slavi 68. rođendan: Pogledajte kako se miljenik Hollywooda mijenjao tijekom godina

Pogledaj galeriju