POZNATI DETALJI

Razvod je finaliziran; evo što je Reese Witherspoon dogovorila s bivšim suprugom

04.08.2023 u 14:17

Bionic
Reading

Samo dan nakon što su i službeno okončali svoj 12-godišnji brak, otkriveni su detalji nagodbe holivudske glumice Reese Witherspoon i njezinog bivšeg supruga Jima Totha

Kako doznaje Us Weekly, nakon što su na uvid dobili papire iz brakorazvodne parnice 47-godišnje Reese Witherspoon i 53-godišnjeg Jima Totha, na sudu je dogovoreno kako će donedavni supružnici imati zajedničko skrbništvo nad 10-godišnjim sinom Tennesseejem.

Isto tako, alimentaciju neće jedno drugome plaćati, što ne treba i čuditi budući da oboje zarađuju više od 100 tisuća dolara godišnje. Uz to odbacili su prijedloge da odlaze na seminare o roditeljstvu, budući da su uspjeli sami postići prijateljski dogovor, bez ikakvih uplitanja suda.

Reese Witherspoon Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

U papirima stoji kako su bivši supružnici od trenutka kada su u ožujku, nakon gotovo 12 godina braka podnijeli papire za razvod, zajednički donosili odluke u vezi zajedničkog sina.

Što se tiče raspodjele osobnih stvari, Witherspoon i Toth su dogovorili koji komadi namještaja, umjetnina i ostalih stvari u kući pripada kome. Svatko od njih će zadržati svoje osobne automobile, bankovne račune, kao i kuće koje su imali prije braka u vlasništvu. Sve ostale stvari, koje se tiču privatnog ali i poslovnog dijela ostaju tajni.

Odluka o razvodu, koja je došla samo nekoliko dana prije proslave 12. godišnjice braka, šokirala je javnost, jer par ničime nije davao do znanja da u njihovom odnosu nešto ne štima.