U DRUŠTVU SLAVNOG VODITELJA

Raznježili obožavatelje: Princ William i Kate Middleton objavili dosad neviđene fotografije obitelji

27.09.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Britanski kraljevski par princ William i Kate Middleton imali su čast ugostiti svoju omiljenu zvijezdu s malih ekrana, Sir Davida Attenborougha i upoznati ga s jednim od njegovih najmlađih obožavatelja – svojim najstarijim sinom, princom Georgeom

U vrtu Kensngtonske palače u Londonu, poznato britansko TV lice Sir David Attenborough uživao je u druženju s kraljevskim parom i njihovo troje djece – princoom Georgeom (6), princezom Charlotte (5) i dvogodišnjim princom Louisom.

Njihov susret ovjekovječen je fotografijama koje su Kate Middleton i princ William sa obožavateljima britanske kraljevske obitelji podijelili na društvenim mrežama.

'Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea oduševljeni su što mogu podijeliti nove fotografije svoje obitelji sa Sir Davidom Attenboroughom. Fotografije su snimljene početkom ovog tjedna u vrtovima palače Kensington, nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Cambrisgea prisustvovali posebnoj projekciji nadolazećeg Davidova filma naslova 'David Attenborough: A Life On Our Planet', stoji u opisu Instagram fotografija na službenom profilu princa Williama i Kate Middleton.

' Sa zajedničkom strašću za zaštitom prirodnog svijeta, oni se i dalje međusobno podržavaju u svojim misijama u rješavanju nekih od najvećih ekoloških izazova s kojima se naš planet suočava', nastavlja se u objavi. 'To uključuje zajednički rad na najavi @EarthshotPrize najprestižnije svjetske nagrade za okoliš u povijesti the Earthshot Prize - čiji će se daljnji detalji dijeliti tijekom sljedećih tjedana'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

👀🎥🌍

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Kensingtonska palača također je otkrila da je proslavljeni britanski voditelj i dobitnik nagrade Emmy svom mladom obožavatelju, 6- godišnjem princu Georgeu, prilikom susreta poklonio zub od divovskog morskog psa čije je znanstveno ime carcharocles megalodon. Sor David pronašao ga je na obiteljskom odmoru u Malti kasnih 60-ih godina ukalupljenog u mekani žuti vapnenac tijekom geološkog razdoblja miocen prije 23 milijuna godina.

Kate Middleton u travnju je otkrila kako je velika obožavateljica zvijezde BBC-jeve prirodoslovne serije 'Život na zemlji: Prirodna povijest Davida Attenborougha', a ljubav prema njoj usadila je i svom najstarijem sinu, princu Georgeu.

Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia