NIJE ODOLIO

Razgolitio se: Zgodni chef Ivan Pažanin otvorio sezonu kupanja i 'zaludio' obožavateljice

25.03.2019 u 17:04

Bionic
Reading

Turistička predsezona još nije ni počela, a popularni se kuhar već odvažio na malo morskih radosti te je iskoristio lijepo vrijeme i odlučio otvoriti sezonu kupanja. Svojim pratiteljicama, jedan od najpoželjnijih neženja Hrvatske, 34-godišnji Ivan Pažanin ponovo je pokazao svoju isklesanu liniju

Ivan Pažanin, inače škrt u objava na društvenim mrežama, odlučio je razveseliti mnoge obožavateljice. Tako je na svojem Instagram profilu objavio fotografiju, snimljenu na plaži i s njome poručio: 'Ledeno do boli, ali napokon kupanje, more, sol. Sezona otvorena'.

Obožavateljice su bile oduševljene što popularnog kuhara opet vide u golišavom izdanju.

Neke su se prepale da se zgodni Splićanin ne prehladi pa su mu pisale: 'Tko će nama sutra imat upalu pluća', 'Moj najdraži kuhar će se razboliti ne daj Bože, vanka odatle još je prerano za otvaranje sezone. Pazi zdravlje, živ i zdrav ti nama bio 100 godina, trebaju nam još uvijek itekako tvoji vrhunski kulinarski savjeti i recepti', 'Ovo je bilo hrabro'.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova od rujna protekle godine više ne ljubi Solinjanku, menadžericu Andreu Koprčinu s kojom je bio u dugogodišnjoj vezi.

  • +3
Ivan Pažanin Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX