'mame kod lane'

Anita Dujić Broadfoot progovorila o emotivno teškoj trudnoći

06.07.2023 u 14:23

Bionic
Reading

Anita Dujić u podcastu je Lani Gojak Bajt priznala da je odgajati dijete najteža stvar na svijetu, a kroz razgovor je otkrila ponešto i o teškim trenutcima kroz koje je prošla. Dvije majke dotaknule su se prvih dana majčinstva, ali i dječjih tantruma te osjećaja pritiska od 'savršenih majki'

Anita Dujić Broadfoot ime je koje na Instagramu prati čak više od 45.000 ljudi, a kako i ne bi? Anita je i bivša miss turizma, model, dekoraterka seta, dizajnerica nakita, ali i majka dviju djevojčica. U novoj epizodi podcasta 'Mame kod Lane' Anita je Lani Gojak Bajt otkrila razne detalje svog života, ali i kako ju je majčinstvo promijenilo iz korijena.

Opisala je stanje šoka koje je doživjela nakon što je rodila sada dvomjesečnu kći Elu. Od prvog truda do rođenja djevojčice prošla su samo dva sata, a cijela situacija uhvatila je ambicioznu Anitu pomalo nespremnu jer nije stigla odraditi mentalnu pripremu za proces rađanja.

Voditeljici i gledateljima podcasta iskreno je priznala da joj je druga trudnoća bila jako emotivno teška.

'Puno sam plakala. Bila sam u jako lošem raspoloženju', rekla je te nadodala da je ponekad osjećala i paniku jer nije znala hoće li se i kako će se snaći uz dvoje djece i uz posao.

Ispričala je i o traumi koju je razvila nakon što je ostala sama uz prvu kći Lilly. Njezin je suprug Duncan morao ići raditi na Jamajku kada je djevojčica imala tek sedam tjedana, a Lilly i Anita tada su pokupile želučanu virozu zbog koje su obje povraćale, zbog čega se razvila i opasnost da će beba dehidrirati. Situaciju je 'spasila' njezina svekrva koja je doletjela iz Škotske, no iskustvo straha za dijete ostavilo je traga na mladoj majci.

Svjesna problema pogrešnog prikazivanja majčinstva na društvenim mrežama zaključila je: 'Ne možeš jednostavno uvijek biti mama koja je divna, nasmijana, vesela, savršena, blaga, to ne postoji. Možda postoje takve žene, ja im se divim, ali ja nisam takva.'

Sada se obitelj Dujić Broadfoot bolje organizirala pa je Anitin suprug Duncan u Hrvatskoj. Njihova ljubavna priča uistinu je filmska s obzirom da Anita radi kao dekoraterka seta, a Duncan produkcijski menadžer. Zaiskrilo je na snimanju ni manje ni više nego filma 'Mamma Mia' na Visu, a simpatična Anita kroz smijeh je priznala da je Duncan prvo mislio da je ona bahata jer mu je poslala mail s prigovorima o suradnji.

'Pogledavali smo se mi, u startu se vjerojatno i razvila neka iskra. Na kraju smo otišli na piće i, evo, to jedno piće je šest godina kasnije dovelo do dvoje djece', ispričala je Anita kako je započela ljubavna priča koja traje već nekoliko godina. Par se vjenčao u Glasgowu u izazovnoj 2020. godini, a ushićena mladenka tada je napisala: 'Učinili smo to. Unatoč 2020. godini. Unatoč pandemiji koja je paralizirala svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek pronađe način.'

  • +3
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL