Asli Enver

Zvijezda 'Istanbulske nevjeste' postala majka, a objavila i spol djeteta

09.07.2023 u 12:00

Bionic
Reading

Turska glumica koju smo rado gledali u sapunicama 'Istanbulska nevjesta' i 'Očev izbor' na vlastitom Intagram profilu otkrila je najradosniju vijest - ona i suprug dočekali su dolazak prvog djeteta

Tursku glumicu Asli Enver ljubitelji turskih sapunica imali su priliku upoznati kroz serije 'Istanbulska nevjesta' i 'Očev izbor', a njezin simpatičan nastup natjerao je mnoge da ju zavole. Njezine obožavatelje tako je razveselila vijest koja je prije par sati osvanula na njezinom Instagramu - postala je majka!

Glumci Asli Enver i njezin suprug Berkin Gokbudak dobili su njihovo prvo dijete, a odmah su otkrili i da je riječ o djevojčici Elay rođenoj 4. srpnja.

Enver je podijelila prvu obiteljsku fotografiju s kćerkom na svom profilu na društvenim mrežama, a odmah su uslijedile i čestitke među kojima se našla i ona njezine kolegice Meryem Uzerli koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni'.

Glumica koju mnogi znaju kao Sureju iz 'Istanbulske nevjeste' nedavno je priznala da je majčinstvo njezina dugogodišnja želja, a u galeriji posljednja slika otkriva i snažnu emociju trenutka kada je prvi put ugledala svoju djevojčicu.

dan u prirodi

Eva Longoria provela dan s obitelji, a sinčić se ne odvaja od poznate mame

Pogledaj galeriju