tri tinejdžera

Julia Roberts otkrila kako se bori s odgojem tinejdžera

07.07.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Majka je postala prije gotovo 19 godina, a s time je i glumu stavila u drugi plan. Djecu ne odgaja kao djecu bogataša, no želi im priuštiti i ono što ona sama nije imala odrastajući

Juliju Roberts pamtimo po ulogama u hit filmovima 'Zgodna žena', 'Notting Hill' i 'Erin Brockovich', no otkako je postala majka rjeđe prihvaća glumačke projekte te vrijeme češće provodi baveći se obiteljskim životom. Zarada koju je dotad ostvarila omogućila joj je da njezina djeca dugo nisu ni znala da ona uopće i ima posao koliko je često bila kod kuće.

'Do trenutka kad smo dobili djecu, postigla sam stvari i osjećala sam se sigurno u vezi s tim dijelom svog života. Bila sam tako sretna što sam na iskren način krenula u obiteljsku fazu svog života', rekla je Roberts za Wall Street Journal 2014. godine.

Roberts i Moder roditelji su troje djece: kćeri Hazel i sinova Phinnaeusa i Henryja, a odrasli su daleko od kamera unatoč činjenici da je njihova mama jedna od najpoznatijih glumica holivudskog svijeta.

Doznali su tko je i što je njihova majka tek kada su u školskoj knjižnici vidjeli natpis kako ju je jedan časopis proglasio najljepšom glumicom svijeta. Njezina su djeca s vremenom saznala čime se bavi, no, s obzirom da glumica tada više nije bila na vrhuncu slave, vjerojatno nisu ni svjesni koliko je njihova majka popularna u Hollywoodu. To potvrđuje i činjenica da su ju jedanput pitali je li poznatija od Taylor Swift!

Njihovi mladi umovi prilično su se oduševili kad ih je Roberts 2015. povela na turneju Taylor Swift, a tada je glumica i pozvana da dijeli pozornicu s popularnom Swift.

  • +5
Obitelj Julije Roberts Izvor: Profimedia / Autor: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

'Zahvalna sam za osjećaj da smo poput bilo koje druge obitelji niz ulicu', priznala je glumica.

Baš kao i velikom broju obitelji, zajednički objed vrlo je važan u domu ovog glumačkog para: 'Zajednički obrok je doista važan, a to je vrijeme kada vodimo neke nevjerojatne razgovore. Obično doručkujem i večeram sa svojom djecom svaki dan.'

Glumica je priznala da uživa započeti i završiti dan sa svojom obitelji, no da je svjesna izazova današnjeg društva.

'Danny i ja stvarno ne znamo kako je danas biti tinejdžer. Ponekad me moja djeca nešto pitaju, a ja im samo kažem da moram istražiti to jer ne znam ni o čemu pričamo', objasnila je glumica kako se snalazi u odgoju tinejdžera kojima je danas dopušteno i blisko puno više od onoga nekoć.

Ono što želi usaditi svojoj djeci je svijest o svijetu oko njih, ali i da oni imaju ulogu u svijetu i promjenama koje žele živjeti: 'Vrlo je važno da moj suprug i ja budemo iskreni s njima i pomognemo im da se osjećaju kao da još uvijek imaju glas za stvari u koje vjeruju.'

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju