JAMIE FOXX prišao splićaninu

Rađin odgovor zaprepastio holivudsku zvijezdu: Viktorija je sve snimila!

23.06.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Legendarni splitski košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija Rađa borave već nekoliko dana u Londonu. Ondje uživaju u društvu prijatelja, a među ostalim su bili i na koncertu Celine Dion u 02 areni. U jednom od tamošnjih restorana gdje su večerali, prišao im je ni manje ni više nego američki glumac, i pjevač Jamie Foxx

Američki glumac koji je prije dva mjeseca snimao 'Robina Hooda: Origins' u Dubrovniku, prišao je našem proslavljenom košarkašu - koji je u četiri godine u NBA momčadi Boston Celtics ostavio dubok trag sjajnim igrama - te ga zamolio da mu nabroji top pet NBA igrača svih vremena. Dino je sa smiješkom rekao kako su to: Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Shaquille O'Neal i Hakeem Olajuwon.

Slavni glumac, inače veliki obožavatelj NBA košarke, se pomalo zaprepastio Rađinim odgovorom i ustvrdio je kako je Dino nabrojao samo 'starije' igrače te ga je pitao u čemu je razlika između starih i novih generacija košarkaša te zašto na toj listi nema današnjih zvijezda kao što su Steph Curry, Kevin Durant ili LeBron James.

Splićanin mu je odgovorio kako je on ipak 'stara genaracija' i da se igra potpuno promijenila, da se danas više šutira te da dolazi do izražaja atleticizam, a sve manje ima košarkaškog talenta.

Viktorija Rađa sve je to snimila te objavila na svom profilu na Instagramu.

'Kad ti Jamie Foxx priđe stolu i ispituje Dina o igračima. Kakav lik!' napisala je pored snimke, a nije propustila priliku da se i sama fotografira s glumcem.

Kad ti Jamie Fox pridje stolu i ispituje Dina o igracima🤦🏻‍♀️❤️ kakav lik!

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Jamie Foxx trenutno u Londonu promovira svoj novi film 'Baby Driver' (Vozač).