Razlog je poseban

Prvi put od rođenja: Franka Batelić svijetu pokazala svoju djevojčicu

03.02.2023 u 10:49

Bionic
Reading

Početkom studenog, na Instagramu je obznanila da je rodila svoje drugo dijete, curicu te da su je ona i suprug Vedran Ćorluka nazvali Greta. Ranije je otkrila da se obitelj nada ženskom 'pojačanju', a sada kako izgleda bebino očito prvo putovanje avionom

Franku Batelić gledatelji će i u novoj sezoni popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' moći pratiti kako ocjenjuje plesne natjecatelje uz Marka Cibocija, Igora Barberića i Larisu Lipovac Navojec. Već su krenule prve pripreme, a dok se sve ne zahukta, pjevačica će napuniti baterije na obiteljskom odmoru.

'Beba leti. Brat neuhvatljiv objektivu od jurnjave od sjedala do sjedala. Svima želim sretan & ispunjen weekend!' javila se Franka fotografijama nastalim za vrijeme leta u avionu. Pozira u naručju s malom Gretom i bez šminke. Ranije je, inače ne baš rječita pjevačica, otkrila da je u njezinoj obitelji 'sve super i da uživaju'.

Najavila je kako ove godine, 'kao i uvijek, želi uživati maksimalno u životu, truditi se, raditi, uzeti dan po dan bez prevelikih planiranja'. Novom angažmanu na Novoj TV se iznimno veseli što je nedavno i objavila na društvenoj mreži u kratkoj poruci: 'Jedva vas čekam' pozirajući uz istale članove žirija emisije.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Inače, Franka se nedavno pojavila se u javnosti, točnije na dodjeli nagrada Cesarica, što je bilo prvi put nakon poroda te je pokazala isklesanu liniju. Nakon toga moglo ju se vidjeti i na dodjeli nagrada Zlatnog Studija.

glazbena svečanost

Publika je odlučila: Evo tko je slavio na dodjeli Cesarice

Pogledaj galeriju