sve se može kad se hoće

Nezaustavljiva Franka Batelić: Samo 2 mjeseca nakon poroda potvrdila da se vraća na male ekrane

10.01.2023 u 11:16

Bionic
Reading

Franka Batelić u danima trudnoće jednostavno voli rad: nastupila je kao predgrupa Riti Ori na koncertu u Zadru, a u drugoj trudnoći sudjelovala je u projektu 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV. Danas je potvrdila svoje sudjelovanje u trećoj sezoni glazbeno-plesne emisije, na veliku radost gledatelja i obožavatelja Franke i cijele emisije

Franku Batelić s razlogom bismo mogli nazvati 'žena zmaj'. Osim mnogobrojnih pjevačkih projekata, voditeljskih angažmana, talentirana Franka nedavno se zasjela i u žiri, a danas je objavila da se upravo toj ulozi ubrzo vraća! Nova sezona 'Plesa sa zvijezdama' uskoro kreće, a majka dvoje mališana nestrpljivo iščekuje pripreme za njezinu stolicu s koje će ocjenjivati nastupe novih natjecatelja.

Popularnu pjevačicu show iznimno veseli jer se i sama natjecala u plesu, a 2009. godine s mentorom Ištvanom Vargom pobijedila je i odnijela kući nagradu najbolje plesačke zvijezde. Za ovaj angažman vežu je i lijepe majčinske uspomene jer je tijekom snimanja već bila trudna pa možemo reći da je malena Greta već sudjelovala na velikom show-u.

Franka je nakon završetka sezone iskustvo opisala kao: 'predivna plesna avantura prepuna smijeha, pozitive, suza, šljokica, emocija i prije svega senzacionalnih nastupa naših natjecatelja', a priznala je i da joj je bila čast i zadovoljstvo dijeliti ovu ulogu s ostatkom žirija te da nije mogla ni poželjeti bolju ekipu.

Mnogima najdraži član žirija Igor Barberić na kraju prošle sezone poželio je ponovno sudjelovati u 'Plesu sa zvijezdama', a ta želja će mu se i ostvariti. Za ocjenjivačkim stolom ove sezone nać će se ista ekipa: Marko Ciboci, Franka Batelić, Igor Barberić i Larisa Lipovac Navojec.

  • +8
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Nakon što su u prvoj sezoni velikog povratka 'rasplesane' emisije pobjedu ponijeli Slavko Sobin i Gabriela Pilić, prošle sezone srca publike i žirija osvojili su Pedro Soltz i Valentina Walme. Iako se dvije pobjednice-mentorice još nisu oglasile, mnogi se nadaju da će opet gledati popularne trenerice i ostatak simpatične ekipe, od natjecatelja do kostimografa, koreografa i scenografa koji su uveseljavali nedjelje obiteljima diljem Hrvatske.

Pripreme za novu sezonu popularne emisije su u punom jeku, a ekipa Nove TV koja stoji iza show-a pobrinut će se da nas ove godine jedinstvenim plesnim točkama i emotivnim pričama očaraju još više.