poruka svima

Franka Batelić okinula selfi i poručila: 'Ponekad je malo dobrog ruža dovoljno da se oraspoložiš i razvučeš osmijeh'

25.01.2023 u 12:18

Bionic
Reading

Krajem 2022. godine pjevačica i umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka po drugi put su postali roditelji. Kćerkicu Gretu rodila je u studenom i od tada je prorijedila komunikaciju s fanovima preko društvenih mreža

Jedna od naših najpopularnijih izvođačica iznenadila je fanove znakovitom porukom uz dva selfija. 'Ponekad je malo dobrog ruža dovoljno da se oraspoložiš i razvučeš osmijeh', piše Franka Batelić na početku objave i nastavlja:

'Ljepota života je voljeti sitnice, veseliti se malim, svakodnevnim stvarima. A bore smijalice? Voli ih. One te svakim pogledom u ogledalo podsjećaju da vodiš sretan i ispunjen život', poručila je pjevačica koju će gledatelji ponovo gledati kao članicu žirija u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'.

'Larisa, Marko i Igor su fenomenalni ljudi, vrsni plesači i koreografi i uživam raditi s njima! Marko je profesionalac za standardne i latinoameričke plesove, Igor i Larisa su u modernom, suvremenom plesu, a ja sam prošla šestomjesečni dribl Ištvana Varge u ballroomu i pobijedila u 'Plesu sa zvijezdama', a dio svakog mog nastupa uvijek je i zauvijek ples. Mislim da se zato sjajno nadopunjujemo. Što karakterno, što pristupom i pogledom na ples'', ispričala je ranije za tportal.

  • +8
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX