UŽIVO IZ SPALADIUM ARENE

Provjereni voditeljski par vodit će nas kroz jubilarnu 25. dodjelu Porina

08.03.2018 u 20:48

Bionic
Reading

Nastupi glazbenika uz proglašenje dobitnika prestižnih statua uvijek su bili najatraktivniji dio dodjele Porina, a kako bi i gledatelji pred malim ekranima uživali u glazbenoj manifestaciji i ovaj će se put pobrinuti sve traženiji voditeljski par Iva Šulentić i Ivan Vukušić

'Prošle godine bilo je čarobno. Bio je to moj prvi Porin u životu. Nešto što sam kao klinac 90-ih gledao na ekranu i što je imalo ogroman utjecaj na cijelu moju generaciju i to ne samo u glazbenom smislu. Pomislio sam je li moguće da sam sada tu i da Iva i ja stvaramo jedan mali dio naše glazbene povijesti? Prekrasno, posebno i ponosno', rekao je Ivan i dodao kako mu sudjelovanje na ovom Porinu predstavlja luksuz te se zahvaljuje svima koji su mu ga priuštili.

'S proljećem i Porin dolazi u Split i to proslaviti svoj srebrni pir! S obzirom na veliku proslavu ove cijenjene nagrade, možemo vam obećati spektakl, a osobno se jako veselim povratku u najlipši grad na svitu i radu s uigranom ekipom. Pripreme su već krenule, haljina se šije, a Vuk i ja jedva čekamo reći 'Dobra večer, Splite!' iz prekrasne Spaladium Arene. Vidimo se!', s veseljem poručuje Iva.

Dobitnici u svih 35 kategorija bit će poznati na svečanoj dodjeli glazbene nagrade, a prije velike završnice 23. ožujka u splitskoj Spaladium Areni, gledatelji pred malim ekranima svakodnevno se nakon ponoći na HTV2 od 27. veljače, mogu prisjetiti svih dosadašnjih dodjela ove prestižne nagrade, počevši od one prve održane davne 1994. godine u Opatiji.

Publika će također moći prisustvovati na velikoj završnici Porina, a svi oni koji žele uživo pogledati nastupe svojih omiljenih zvijezda i biti dio ovog spektakla, svoju ulaznicu po cijeni od 50 kuna mogu kupiti u sustavu Adriaticket.

  • +13
Iva Šulentić Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT