izbrisala objavu

Proslavljena glumica zabrinula pratitelje uznemirujućom porukom za svoj rođendan: 'Nemam razloga za slavlje, odlazim'

20.03.2023 u 09:15

Bionic
Reading

Glumica i manekenka Ruby Rose proslavila se u seriji 'Orange is the New Black' i postala poznata kao zagovornica prava LGBTQ zajednice, a uoči svog rođendan zabrinula je pratitelje čudnom porukom u kojoj govori kako nema razloga za slavlje

Ruby Rose, glumica koja se proslavila ulogom u Netflixovoj hit serije 'Orange is the New Black', objavila je iznimno čudnu poruku za svoj rođendan kojom je poprilično zabrinula brojne fanove na društvenim mrežama.

'Nemam razloga za slavlje', napisala je u uznemirujućem postu pa nestala s društvenih mreža, no ubrzo je ovu čudnu objavu obrisala i pojasnila o čemu se radi u svom storyju.

'Ako dovoljno dugo poznajete, onda znate da moj rođendan nije razlog za slavlje. Neki su ga pokušali proslaviti, ali do slavlja nikad nije došlo, niti će ga biti sada. Odjavljujem se dok sve ne prođe', napisala je 37-godišnja Rose na svom Instagram storyju i dodala:

'Molim vas da me svi pustite na miru.'

Ruby Rose time je fanovima dala do znanja da svoj 37. rođendan jednostavno ne misli slaviti, a mnogi su se prisjetili kako je prije svega četiri godine objavljivala videa s lude rođendanske zabave koju su njoj u čast pripremile glumačke kolegice s kojima je snimala film Batwoman.

  • +14
Ruby Rose Izvor: Profimedia / Autor: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim glumom, Rose se bavi manekenstvom te slovi za jedan od najpoznatijih australskih top modela, a nakon što se proslavila u trećoj sezoni Netflixove serije 'Orange is the New Black' postala je velika zagovornica prava LGBTQ zajednice.