dirljiv video

Suprugu Brucea Willisa slomio je njegov 68. rođendan: 'Plačem od jutra, važno je da to vidite'

20.03.2023 u 08:32

Bionic
Reading

Emma Heming Willis objavila je video u kojem je priznala koliko teško joj je pao suprugov 68. rođendan uslijed Bruceove dijagnoze frontotemporalne demencije i njegovog sve goreg mentalnog stanja

Emma Heming Willis, supruga oboljelog Brucea Willisa, priznala je koliko joj je teško pao glumčev rođendan na kojem se nije mogla suzdržati od suza.

Bruce Willis u nedjelju je napunio 68 godina, no prigode za slavlje nije bilo s obzirom na to da boluje od frontotemporalne demencije uslijed čega ima problema s komunikacijom i pamćenjem, uz crne dijagnoze liječnika koje govore kako će mu se stanje vremenom samo pogoršavati.

'Danas je rođendan mom suprugu. Kao što vidite po mom nosu i očima, jutro sam provela plačući. Mislim da je važno da je javnost svjesna svih strana ove bolesti jer mi ljudi uvijek govore koliko sam snažna i nije im jasno kako mi to uspijeva. Istina je da nemam druge opcije', rekla je 44-godišnja Emma pa dodala:

'Voljela bih da ne moram biti toliko snažna, ali imam dvije kćeri pa to nije opcija. Ponekad u životu moramo sve staviti sa strane i biti odgovorne odrasle osobe, a to je upravo ono što ja činim. No, istina je i da svaki dan imam trenutke kada me svlada tuga, a posebno je teško danas na njegov rođendan.'

  • +3
Emma i Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Supruga slavnog glumca zahvalila se potom njegovim fanovima na velikoj ljubavi i podršci koju iskazuju njemu i čitavoj obitelji koja prolazi iznimno teške trenutke.

Osim priznanja o vlastitoj boli, Emma Heming Willis objavila je još jedan video, posvećen njenom braku s Bruceom. Uz dirljivu kompilaciju lijepih zajedničkih trenutaka, stavila je opis u kojem je pisalo:

'On je čista ljubav. On je toliko voljen. I uvijek ću ga voljeti. Sretan ti rođendan najdraži! Moja želja u ime Brucea je da se nastavite moliti za njega i slati mu visoke vibracije koju će njegova nježna duša osjetiti. Hvala vam na ljubavi i podršci.'