DANI ZA PAMĆENJE

Veliko slavlje Lidije Bačić: 'Svakim danom sam sve sretnija i zadovoljnija'

04.08.2018 u 19:51

Bionic
Reading

Pjevačica ovog vikenda ima puno razloga za slavlje. Danas Lidija Bačić puni 33. godine i feštat će sa svojom publikom na koncertu, a sutra nastupa na Danu pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu. Za tportal je otkrila rođendanske želje, kad planira na zasluženi odmor te kako izgleda kad ona 'puni baterije'

Svoj 33. rođendan Lidija Bačić će, kaže, provesti radno i sretno. 'Imam koncert u Puntu, a sutra pjevam u Kninu. Doći će mi cila obitelj i bit će slavlja i zabave', rekla nam je.

Zgodnoj pjevačici kojoj mediji tepaju 'i glas i stas' u životu se sve posložilo baš onako kako treba pa uživa u svakom trenutku i ne skriva sreću. 'Zdravlje je najvažnije. Iza toga želim si puno koncerata, pisama i da još dugo zabavljam publiku jer ja sam pjevačica od rođenja', poručila je.

Na pitanje što je najbolje u godinama u kojima je sada, ističe da ju je život naučio da uživa u svakom trenutku i ja se toga držim. Sve ima svoje razloge i dobro mi je tu gdje jesam. Najbolje je što sam samosvjesnija. Prošla sam faze mladosti i neodlučnosti. Volim to što jesam i uživam u svakom novom danu. Puno je vremena ispred mene nadam se, a ja sam svaki dan sve sretnija i zadovoljnija', navodi pjevačica.

Sutrašnji nastup u Kninu za nju ima posebno značenje. 'Volim svoju zemlju.Trudim se to pokazati uvik, a ne povremeno i ovisno o prigodi kao neki. Svatko tko me zna ili prati na društvenim mrezama ili kroz godine, zna da sam prava Hrvatica. Znamo žrtvu koju su naši branitelji dali za našu slobodu i čast mi je što sam žena koja je pozvana da uveliča svojim koncertom ovu proslavu', izjavila je.

#planetlille #istasiglas #nevereverphotoshop #lidijabacic

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Ovog ljeta joj je raspored pretrpan. 'Već sam odradila trideset koncerata. Imam još popunjen cijeli kolovoz, rujan i listopad. Nije mi to naporono jer pjevači žive za nastupe uživo. Onaj tko nema koncerte sigurno nije sretan niti profi pjevač', tvrdi Lidija i dodaje da će se uskoro odmoriti, ali malo duže.

'Uhvatim ja slobodne dane preko tjedna pa se maknem od obale i okupam na nekoj pustoj plaži. To čuvam za sebe i ne slikam za medije', pojasnila je.

Kad odmara onda želi biti u poptuno miru, gleda filmove. 'To je onda s puno hrane, smijeha, pravi i bliski ljudi, punjenje baterija', smije se pjevačica.

  • +20
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL