SULUDI MODNI ODABIR

Kratko, kraće - Lidija Bačić: Nismo sigurni kako nazvati ovo pokrivalo koje je pjevačica odlučila odjenuti

27.07.2018 u 19:07

Bionic
Reading

Tanka je granica između seksi i vulgarnog stajlinga, a Lidija Bačić čini se ne mari za to modno pravilo. Lijepa pjevačica često voli isticati svoje atribute, na radost brojnih obožavatelja koji ju redovito obasipaju komplimentima. No, kada maknemo sa strane Lidijinu besprijekornu figuru i titulu jedne od najseksi Hrvatica, ne ostane nam puno toga za komentirati po pitanju mode. Pjevačica je još jednom pretjerala s dužinom suknje, za koju, doduše, nismo sigurni može li se tako nazvati

Istina je da se stajlinzi za privatne svrhe i glazbene nastupe razlikuju i da brojne pjevačice danas na svojim koncertima vole pokazati, osim vokalnih sposobnosti, i malo gole kože, no vjerojatno bi se mnogi složili da pojedine estradne zvijezde katkad pretjeraju u odabiru stajlinga. Upitan modni potez napravila je i Lidija Bačić, objavivši na svom profilu na Instagramu fotografiju u provokativnoj modnoj kombinaciji.

Crop topići trenutno su veliki hit pa nas ne čudi to što je lijepa Splićanka odjenula topić u crvenoj boji, otkrivši time svoje zategnute trbušne mišiće, no za pokrivalo koje je Lidija uskladila s crop topom nije nam jasno čemu točno služi. Minijaturna suknjica koja je jedva prekrila strateške dijelove tijela uža je od svih suknja koje smo dosad vidjeli, a čak je i većina ubrusa duža od Lidijine crvene minice.

No to nije nimalo zasmetalo Lidijine obožavatelje, koji su dugonogu pjevačicu obasuli komplimentima, maštovitih komentara ni ovog puta nije nedostajalo. 'Naši nogometaši srebrni, ali zato naša @lidijabacic_lile zlatna!', 'Za postaviti u muzej voštanih figura...wow', 'Definitivno najzgodnija na hrvatskoj estradi', bili su samo neki od oduševljenih komentara, a našlo se i nekoliko pojedinaca koji su se zapitali ima li Lile neki kraći stajling za pokazati.

  • +104
Sva lica Lidije Bačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram