NEMA GDJE JE NEMA

Lidija Bačić progovorila o novom angažmanu: 'Ovu ponudu nisam mogla odbiti'

04.07.2018 u 13:39

Bionic
Reading

Vojsku poklonika svakodnevno putem društvenih mreža časti seksipilnim fotografijama, više je puta u javnim nastupima poručivala kako stas nije jedino što nudi. Nakon brojnih reklama u kojima se pojavljivala Lidija Bačić dobila je i manju ulogu u filmu 'Aleksi', s čime se već odavno pohvalila fanovima. Sada je za tportal otkrila kako se snašla i hoće li ostati u svijetu glume, filma

Film inače prati glavnu junakinju Aleksi koja se nakon bezuspješnog pokušaja studiranja vraća kući na Pelješac. U fazi je propitivanja vlastitog identiteta i tijekom boravka pod roditeljskim okriljem pokušava odlučiti što će sa sobom. Lidija Bačić glumi pjevačicu Lidiju, frontmanicu banda Goran i sateliti.

'Uloga nije velika, glumim sebe na nastupu, znači klasična cameo uloga, a Barbara Vekarić je super cura i sjajna redateljica, nisam mogla odbiti njezinu ponudu. Obećala sam ići na premijeru na filmskom festivalu u Puli, postale smo prijateljice. Ekipa na setu tog mog malog jednodnevnog snimanja na Pelješcu je bila sjajna. Tihana Lazović, Nataša Janjić, svi su vrhunski. Snimanje filma je veliki posao, premda i mi glazbenici u video spotovima ulažemo puno vremena i truda' rekla nam je 31-godišnja pjevačica.

'Već sam glumila u reklamama, snimila sam dvije epizode domaće serije, također cameo uloge što će ići na jesen, pa mislim da bih mogla dobro glumiti i veće filmske uloge, barem po reakcijama svih na setu', pohvalila se.

...Again #lidijabacic #nevereverphotoshop

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Lidija je veliki fimofil. 'Volim i pamtim filmove, a ima hrpa glumaca koje volim, Jacka Nicholsona, Meryl Streep i glumce mlađe generacije, a najviše volim trilere, kao i većina. Mislim da bih bez problema mogla raditi emisiju o filmovima koliki sam ljubitelj filmske umjetnosti', kaže pjevačica.

Ljeto će joj biti radno. 'Imam 30 koncerata od Ljubljene do Dubrovnika, radim nove pjesme i otvaram web shop, ali ulovit ću vremena za odmor i kupanje', rekla je Lidija.

  • +6
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL